• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

TIPI SPEELTENT

Geslacht
Kleuren
Leeftijd

TIPI SPEELTENT

Leuke, stijlvolle tipi speeltent voor jonge kinderen met leuke patronen en in veel verschillende kleuren bij mevrouw Aardbei. Feestelijk en gezellig, want zo kan je kindje lekker zelf spelen en ontdekken. Alle tipi speeltent zijn gemaakt van katoen en hout en zijn een echte blikvanger in een kinderkamer of speelkamer

  

Maak je kinderkamer af met een leuke tipi speeltent voor je kindje

Zoek je een leuke stijlvolle tipi voor jonge kinderen dan ben je bij mevrouw Aardbei aan het juiste adres. Zet deze prachtige tent bijvoorbeeld in de hoek van de kamer en laat je kindje er lekker in spelen bijvoorbeeld alleen, met knuffels of met andere kinderen want er is ruimte voor 3! Met deze tipi maak je een veilig plekje voor je kleine waar ze een boekje kunnen lezen of gewoon lekker kunnen chillen. Deze tent is ook leuk voor in de zomer om buiten neer te zetten of om in de speelkamer te zetten het hele jaar door. Als je kleine is uitgespeeld met deze te gekke toffe hippe speeltent is deze makkelijkj op te bergen of staat hij mooi als blikvanger in de kamer en als opslag voor alle knuffels en poppen.

 

Tipi speeltenten verschillende kleuren


Er valt iets te kiezen, want we hebben verschillende speeltenten in verschillende kleuren, verschillende maten en verschillende patronen. Kies voor de kleuren licht roze, donker roze, groen of geel in een vierkante vorm, of ga voor een zeshoekige tipi in een neutrale kleur, met stippen, groene ruitjes, groene diamentjes, zwarte diamantjes of zwart witte zig zag patroon. De effen kleuren tenten hebben aan de bovenkant een houten veer die het hele tipi gevoel compleet maakt. Deze prachtige speeltent tipi zijn gemaakt van 100% katoen en hout en hebben een goed formaat om lekker in te luieren. Daarom koop je de leukste, hipste en nieuwste tipi speeltent bij mevrouw aardbei!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten