• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Studio Romeo draagdoek nude maat 2

€84,95
Deze nude draagdoek van Studio Romeo's bied je een alternatief voor ingewikkeld te knopen draagdoeken en zware draagzakken.
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Studio Romeo draagdoek nude maat 2

Deze nude draagdoek van Studio Romeo's bied je een alternatief voor ingewikkeld te knopen draagdoeken en zware draagzakken. Zonder knopen, gespen, ritsen of ringen, bestaat Studio Romeo's draagdoek uit 2 stroken die gemakkelijk over de schouders in elkaar glijden. De draagdoeken van Studio Romeo zijn gemaakt op de groei en het gewicht van je baby en bieden perfecte ondersteuning aan je baby's rug en hoofdje.

  • Vanaf de geboorte tot 12 kg
  • Elastische stof, de stof past zich aan de drager en baby aan (maat T1, zie foto's maattabel)
  • 100% biologisch katoen, GOTS-gecertificeerd. Bedrukt met inkt op waterbasis en zonder chemicaliën, oplossingsmiddelen, metalen of schadelijke stoffen.
  • 3 draagmogelijkheden: zijdelings, kijkend naar de drager en kijkend naar de wereld. De beschrijving voor het juist omdoen van de draagdoek wordt meegeleverd.
  • Wassen op 30 °C 

-Maat: T2, zie hieronder het maattabel
 Algemene uitgebreide informatie over Studio Romeo

Studio Romeo is een Frans merk dat zich richt op het maken van de beste en mooiste draagdoeken. Jeanne, de ontwerpster van de draagdoeken is begonnen met het ontworpen toen haar zoon Roméo geboren werd. Ze miste ze een fijne, goede draagdoek voor haar baby omdat kinderwagens niet altijd even praktisch waren. De keuze in draagdoeken werd ze niet blij van, doeken van 5 meter lang die constant versteld moeten worden met knopen waar je in vast komt te zitten. Niet te vergeten van de kleuren en syntethische materialen!
Gedurende haar tweede zwangerschap besloot ze dit eco-friendly concept te ontwikkelen met doeken welke comfort, stijl en veiligheid vertegenwoordigen. 

Voordelen van een draagdoek
Het dragen van je kindje in een draagdoek heeft verschillende voordelen, namelijk; het bevordert de ouder-kind relatie, het cognitieve denken van je kindje wordt gestimuleerd door positieve gedachten over veiligheid en vertrouwen die geprikkeld worden door het intense contact met vader of moeder. Verminderde last van luchtbellen en buikkrampjes door de verticale positie van de baby in de draagdoek.

Het concept: Geen knopen, geen gespen
De draagdoeken van Studio Romeo zijn zo ontworpen dat je je baby kunt dragen zonder ingewikkeld gedoe met knopen, gespen, klepjes of ringen. De draagdoek van Studio Romeo bestaat uit 2 zachte doeken die middels een lus over de schouders in elkaar schuiven. De draagdoek kan het kindje op 3 verschillende manieren houden, zowel liggend als zittend. Studio Romeo's draagdoeken zijn op de groei van je baby gemaakt, bieden perfecte ondersteuning aan je baby's hoofdje en rug en kunnen gebruikt worden vanaf de geboorte t/m een gewicht van 12 kg.

Natuurlijke materialen
Alle producten van Studio Romeo zijn gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen in Portugal. Dit betekent dat de draagdoeken en dekens gemaakt zijn van natuurlijke vezels en gifvrij geoogst op bij biologische landbouwbedrijven. Voor Studio Romeo gaat biologisch hand-in-hand met Fair Trade; vandaar dat de materialen die Studio Romeo gebruikt op eerlijke wijze verkregen zijn en Studio Romeo's producten op eerlijke wijze vervaardigd worden.
Omdat de huidjes van baby's erg gevoelig zijn, zijn ook de kleur- en verfstoffen die door Studio Romeo gebruikt worden helemaal natuurlijk. Kleur op waterbasis en gemaakt van planten. Ze zijn helemaal vrij van chemische, kankerverwekkende stoffen.


0-6 weken
 
6+ weken

De biologisch katoenen draagdoeken van Studio Romeo zijn daarom een must-have voor elke bewuste vader en moeder!