• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BILLENDOEKJES BOX

Zoek je een fijne, stijlvolle opbergdoos voor billendoekjes of vochtige lapjes, dan ben je bij Mevrouw Aardbei aan het juiste adres.
Geslacht
Kleuren

BILLENDOEKJES BOX

Een billendoekjes box is perfect voor vochtige billendoekjes of snoetenpoetsers


Zoek je een fijne, stijlvolle opbergdoos voor billendoekjes of vochtige lapjes, dan ben je bij Mevrouw Aardbei aan het juiste adres. Wij hebben de Oxo Tot box in ons assortiment opgenomen. Ze zijn erg handig. Je kunt er een heel pak billendoekjes of vochtige lapjes in opbergen. Vullen gaat op zich erg makkelijk doordat de kap in de naad in de bodem gedrukt wordt. Als je de box in gebruik hebt, zul je merken hoe handig ze zijn. Ze gaan met een lichte vingerdruk open, wat fijn is, want als je je baby aan het verschonen bent heb je meestal al ‘je handen vol’. Daarna merk je hoe makkelijk de box ook weer sluit en hoe goed hij afsluit. Belangrijk natuurlijk, want het is wel de bedoeling dat de doekjes goed vochtig blijven.


Gun jezelf een billendoekjes box voor de babykamer, de huiskamer en de keuken


Maar mevrouw Aardbei zou Mevrouw Aardbei niet zijn als er niet ook aandacht zou zijn voor de vormgeving. De box is mooi uitgevoerd  en in veel kleuren beschikbaar. Zo kun je de passende kleur kiezen voor babykamer, maar ook voor de huiskamer. Want je hebt zo’n box in de babykamer of bij de plek waar je je baby verschoont, maar je zult ook zo’n box willen hebben waar je de baby of dreumes of peuter zijn of haar fruithapje, lunch of avondeten geeft. Je hebt dan ook daar je vochtige lapjes, ‘snoetenpoetsers lekker bij de hand. Voor de prijs hoef je het niet te laten.
Wij hebben ervaren dat onze baby het geweldig vond om tijdens het fruithapje zelf met de box te spelen. Al heel snel had hij door dat het klepje openspringt als je er met je vinger aankomt en het was een geweldig spel om de box steeds open en dicht te doen. Ook een val van de kinderstoel overleeft de box wel, want hij is van een hoogwaardige kwaliteit kunststof.


Kies je kleur of ga voor een leuke tekst


We hebben maar één merk billendoekjesbox, maar hij is er wel in 10 verschillende uitvoeringen. In een effen kleur is hij er in wit, grijs, poederroze en ijsblauw. Voor meisjes hebben we een witte ‘girls’uitvoering en een lichtgrijze en oudroze met een zwaantje er op. Voor jongens zal de keuze eerder vallen op de grijsblauwe met een visje. Er zijn er twee met een leuke tekst: een grijze met de tekst “you are some kind of wonderfull”en een olijfgroene met de tekst “you are my Lucky star”.

 

Kortom: wij zijn erg enthousiast over de billendoekjes box en zijn er van overtuigd dat jij dat ook zult zijn!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten