• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KINDERNAGELLAK EN LIPGLOSS

Ben je op zoek naar een stijlvolle, unieke kindernagellak en lipgloss van mooi materiaal, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Geslacht
Kleuren

KINDERNAGELLAK EN LIPGLOSS

Ben je op zoek naar een stijlvolle, unieke kindernagellak of lipgloss, dan kun je daarvoor ook terecht bi j Mevrouw Aardbei. Het is misschien niet het eerst waar je aan denkt, als je je gedachten laat gaan over een leuk cadeautje, maar dat is waarschijnlijk niet terecht. Kinderen leven zich enorm uit in fantasiespel en er zijn weinig meisjes die hun prinsessentijd overslaan. En zelfs het meest stoere buitenspeel-meisje heeft waarschijnlijk momenten waarop ze zich extra mooi wil maken. Dan kan zijn een verjaardag, de Kerst, een ander feestelijke gebeurtenis of gewoon op een verregende woensdagmiddag. 
Een nieuwe trend bij verjaardagen is ook verkleedfeestjes, of modeshow-feestjes, waarbij de groep vriendinnen zich hult in prachtige prinsessengewaden of andere ‘houte-couture’, waarna een foto-shoot volgt op de –al dan niet geïmproviseerde- catwalk.Bij zo’n verkleedfeestje hoort natuurlijk ook een mooie glamournagellak. En waarom zou een jongen zich niet eens mogen versieren met mooie gekleurde nagels? Niets mis mee wat ons betreft. 

 

Bewuste keuze voor kindernagellak


Omdat je je realiseert dat gewone nagellak een vrij chemisch gebeuren is, zul je voor je kind bewust kiezen voor een kindernagelak. De nagellakken voor kinderen zijn op waterbasis zonder chemische geurtjes en 100% veilig. Bij Mevrouw Aardbei hebben we gekozen voor het merk Nailmatic. Dit Franse bedrijf heeft (als eerste) een speciale nagellak voor kinderen ontwikkeld, zonder schadelijke stoffen en parfum. Dat  betekent dat je met een gerust hart de kinderen hun gang kunt laten gaan, omdat er geen gezondheidsrisico is. Ze kunnen zich helemaal uitleven met allerlei knalkleuren, want het is ook gewoon weer zó  afwasbaar met water en zeep. Wil je het toch een keertje bewust wat langer laten zitten en mooi houden, bijvoorbeeld voor een feestje, dan kun je over de nagellak een topcoat doen, zoals volwassenen dat vaak doen. (In dat geval heb je wel een remover nodig, je kunt  dan een kindvriendelijke remover kiezen op basis van soja).  

 

Zachtroze, paars en met en zonder glitters


Bij Mevrouw Aardbei hebben we verschillende prachtige kleuren ingekocht. We hebben drie tinten zachtroze: Cookie, Peachy en Bella. Wil je roze met glitters dan kies je voor Kitty, Sissi of Polly. 
Maar voor degenen die meer willen knallen hebben we ook paars-tinten: Piglou of paars-met-glitters Sheepy. En om het af te maken hebben we ook drie prachtige kleuren lipgloss. Coconut is transparant, maar Rasperry en Cherry zorgen echt voor een mondje met een gedurfd kleurtje. 

 

Voor de de dag komen


De nagellakjes en lipgloss zitten in geinige kleine flesjes, versierd met een leuk gezichtje. Dus het is –ook wat betreft de prijsstelling- een uitgelezen cadeautje voor je eigen prinsesje of die van een ander. Een nagellakje en een lipgloss  samen is een prachtig pakketje; of een zachtroze met ook nog een gedurfde kleur…Kortom met dekindernagellak en lipgloss van mevrouw Aardbei kun je voor de dag komen! 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten