• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wobbel Original blank gelakt vilt muis grijs

€139,00
De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht.
Levertijd op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis *
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Wobbel Original blank gelakt vilt muis grijs

Is het de rug van een olifant?
Een balansbord, een schommel, een brug, een winkeltje, een hut, een opstapje, een racebaan, een loungestoel of toch de rug van een olifant?
De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen maar ook volwassenen en ouderen.

Onze ervaring is dat de Wobbel als een magneet op kinderen werkt. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.

De Wobbel is vervaardigd uit zorgvuldig gestapelde en geperste lagen beukenhout en kent een unieke kromming. De Wobbel is door zijn vorm en uiterlijk het enige speelgoed dat u niet hoeft op te ruimen. Hij staat prachtig in iedere woonkamer. De Wobbel is bedoeld voor binnen maar kan indien zorgvuldig gebruikt ook mee naar buiten.

Deze versie is afgewerkt met watergedragen lak en behoudt de natuurlijke kleur van het beukenhout. Onderaan is de Wobbel afgewerkt met een laagje vilt. De viltlaag beschermt vloeren en dempt het geluid. 

Kleur van de viltlaag: grijs (muis)
Afmetingen: 90 x 30 cm
Gewicht: 4,5 kg
Leeftijd: 0 tot 100 jaar
Gebruiksgewicht: Tot 200 kg
CE-gemarkeerd als veilig speelgoed
Volledig vervaardigd van natuurlijke materialen
*De Wobbel kan helaas niet worden ingepakt in cadeaupapier door ons vanwege het formaat.