• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

DRINKFLESSEN

Je gunt je kind een goede, maar ook een mooie en originele drinkfles. Bij Mevrouw Aardbei vind je het juiste exemplaar voor jouw zoontje of dochtertje. Met een geïntegreerde drinktuit of met een los bijgekochte drinktuit. Van (hard)plastic met prachtige p
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€27,00 €23,95
€28,00

DRINKFLESSEN

Eigen drinkfles is een goede gewoonte

Het is een goede gewoonte om je kinderen zelf hun tussendoortje of brood en fruit mee te geven. Dat geldt natuurlijk ook voor het meenemen van drinken: weet wat je kind drinkt en dat weet je precies als je het als ouder of verzorger zelf meegeeft. In ons assortiment hebben we drinkflessen- of waterflessen voor (jonge) kinderen van verschillende merken, maar ook van verschillend materiaal en met verschillende inhouden. Een aantal flessen hebben een geintegreerde drinktuit, maar de meesten hebben zowel een schroefdop als een (los verkrijgbare) dop met drinktuit. 

Kies voor licht plastic of sterk RVS

Grofweg kun je kiezen voor een (hard)plastic fles of een  RVS-fles.
Van Petit Monkey hebben we de hardplastic drinkfles Lama & friends en Forest Friends in een perzikkleur. Ze passen bij de lunchboxen van hetzelfde merk. Populair is ook hun coole glitterfles, die we hebben in de kleuren groen, perzik en blauw. Ze hebben allemaal een geintegreerde drinktuit.
Heb je liever een RVS drinkfles, dan hebben we voor je de merken Liewood en Blafre.  De fles van Liewood is iets duurder, maar deze fles is zowel geschikt voor koude als voor warme dranken. De thermische functie houdt de koude dranken koel en de warme dranken warm.
Bij de RVS drinkfles van Blafre kun je kiezen voor een grote fles van 500 ml of een kleinere van 300 ml. De fles zelf is helemaal RVS en ziet er daarmee stoer en strak uit. Voor de dop is er een grote keus in kleuren: donker rood, donker blauw, licht groen, donker groen, perzikkleur, wit, roze, grijs, blauw-groen. De fles wordt afgesloten met een goede schroefdop, maar wie liever kiest voor een drinktuit kan die er los bij kopen. Ook die zijn er uiteraard in veel verschillende kleuren. 
Voor de iets jongere kinderen kun je kiezen voor hun RVS drinkfles met de print van een lief beertje. We hebben de drinkflessen in blauw en in roze.  
 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten