• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boek Nog eventjes achter mijn oortjes kriebelen 1+

€9,99
In dit lieve boekje wordt het slaapritueel een interactief spel.
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Boek Nog eventjes achter mijn oortjes kriebelen 1+

In dit lieve boekje wordt het slaapritueel een interactief spel. Peuters kunnen zelf het konijntje naar bed brengen: ze mogen in de handen klappen, het kussen opschudden, nog even achter de oortjes kriebelen en
natuurlijk een nachtzoen geven. En op de allerlaatste pagina mogen ze het licht uitdoen. Welterusten, Klein Konijn!

Perfect voor de iPad-generatie 
Nog even achter mijn oortjes kriebelen is het perfecte boekje voor kinderen die graag op de iPad spelen: net als op de tablet kun je 'tappen' en 'swipen', maar dan in een papieren boek!


Klein Konijn moet naar bed: 'Schud je zijn kussen even lekker op?', 'Zeg maar: hocus pocus en - hopla - dan ligt hij erin.', 'Nu nog even achter zijn oortjes kriebelen en zachtjes over zijn ruggetje aaien.' Dit vierkante, hardkartonnen prentenboek met twee afgeronde hoeken sluit nauw aan op de belevingswereld van jonge peuters en geeft een positieve stimulans aan de emotionele ontwikkeling. De eenvoudige prenten beslaan dubbele pagina's en zijn voorzien van enkele tekstregels die de 'lezer' uitnodigen om Konijn in te stoppen, hem te aaien en een kusje te geven. De titel veronderstelt dat het geheel in de ik-vorm is geschreven wat niet het geval is. In de overzichtelijke prenten is gewerkt met frontaal zicht op Klein Konijn met een attribuut zoals een pyjama of kussen. Later, wanneer Konijn in bed ligt, is gebruikgemaakt van bovenaanzicht. Het kleurgebruik en de beschaduwing zijn effectief sober gehouden (overwegend rode en blauwe tinten) waardoor de aandacht goed gefocust blijft. Speelse uitwerking van een herkenbaar gegeven. Vanaf ca. 1,5 jaar.Kartonboek, 22 pag.
Formaat 170x170mm
Auteur Jörg Mühle
Uitgeverij Gottmer, juni 2015

Taal: Nederlands