• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Connetix magnetische tegels basis platen 2 st

€49,00
Als het gaat om magnetisch tegelspel, draait het allemaal om die basis!
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Connetix magnetische tegels basis platen 2 st

Als het gaat om magnetisch tegelspel, draait het allemaal om die basis! Help kinderen hun geïnspireerde ideeën tot leven te brengen en twee keer zo groot te bouwen met deze 2-delige basisplatenpakket, met een blauwe en een groene 30 cm x 30 cm krachtige magnetische bouwplaat!

Als een grote bouwplaat met tal van magneetpunten, breiden deze basis platen het creatieve potentieel van magnetisch tegelspel uit - ondersteunen de creatie van hogere torens, stevigere kastelen en poppenhuizen, inspireren verschillende vormen van spelen, zoals fijne motoriek en magnetisme-exploratie (tegels bevestigen aan elk magneetpunt), symbolisch spel (het maken van ijs-/marktkraampjes, tafels en stoelen voor theekransjes), kleine wereldspel (de tegels toewijzen als gras, oceaan of lucht) en doolhoven, om er maar een paar te noemen.

Alle tegels zijn gemaakt van niet-giftig ABS-plastic dat BPA- en ftalaatvrij is, verzegeld en geklonken voor extra veiligheid. Het unieke afgeschuinde ontwerp zorgt ervoor dat Connetix sterk is en tegelijkertijd prachtige heldere brekingen biedt. 

Al ons magnetische constructiespeelgoed is met elkaar te combineren! Connetix & alle Magna-Tiles-sets!

Inhoud:
1 x groene bodemplaat
1 x blauwe grondplaat

Afmeting: 38 × 38 × 17 cm
Leeftijd: 3+ jaar