• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Connetix magnetische tegels basis platen lemon & peach 2 st

€49,00
Als het gaat om magnetisch tegelspel, draait het allemaal om die basis!
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Connetix magnetische tegels basis platen lemon & peach 2 st

Als het gaat om magnetisch tegelspel, draait het allemaal om die basis! Help kinderen hun geïnspireerde ideeën tot leven te brengen en twee keer zo groot te bouwen met deze 2-delige basisplatenpakket, met twee roze 30 cm x 30 cm krachtige magnetische bouwplaten!

Als een grote bouwplaat met tal van magneetpunten, breiden deze basis platen het creatieve potentieel van magnetisch tegelspel uit - ondersteunen de creatie van hogere torens, stevigere kastelen en poppenhuizen, inspireren verschillende vormen van spelen, zoals fijne motoriek en magnetisme-exploratie (tegels bevestigen aan elk magneetpunt), symbolisch spel (het maken van ijs-/marktkraampjes, tafels en stoelen voor theekransjes), kleine wereldspel (de tegels toewijzen als gras, oceaan of lucht) en doolhoven, om er maar een paar te noemen.

Alle tegels zijn gemaakt van niet-giftig ABS-plastic dat BPA- en ftalaatvrij is, verzegeld en geklonken voor extra veiligheid. Het unieke afgeschuinde ontwerp zorgt ervoor dat Connetix sterk is en tegelijkertijd prachtige heldere brekingen biedt. Connetix is compatibel met andere toonaangevende merken. Al ons magnetische constructiespeelgoed is met elkaar te combineren! Connetix & alle Magna-Tiles-sets!


Inhoud:

1 x citroen gele bodemplaat
1 x perzik roze grondplaat

Afmeting: 38 × 38 × 17 cm
Leeftijd: 3+ jaar