• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Connetix magnetische tegels mega pack 212 st

€229,00
Laat kinderen hun fantasie gebruiken, neem de leiding in hun spel en creëer het ultieme regenboogplezier met deze mega pack van 212 onderdelen.
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Connetix magnetische tegels mega pack 212 st

Laat kinderen hun fantasie gebruiken, neem de leiding in hun spel en creëer het ultieme regenboogplezier met deze mega pack van 212 onderdelen. Dit is de ultieme startset, met elke vorm in elke kleur - inclusief 6 grote zeshoekige tegels plus 2 paarse autobases.

Deze set biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en leren door middel van spelen, en is de perfecte optie voor broers en zussen, familie en/of vrienden om samen mega Connetix-creaties te bouwen!

Kijk hoe ideeën en ontwerpen tot leven komen als kinderen regenboogkleurige creaties bouwen, zoals de klassieke Connetix-regenboog, ongelooflijk hoge muren en torens, kastelen en huizen, themaparken, robots, wezens, boerderijtrucks en brandweerwagens, treinen en treinrails - de mogelijkheden zijn echt worden alleen beperkt door je verbeeldingskracht met dit pakket!

Als speelgoed van hoge kwaliteit met een open einde, groeit Connetix mee met uw kind naarmate het leert en hun spel complexer wordt.

Alle tegels zijn gemaakt van niet-giftig ABS-plastic dat BPA- en ftalaatvrij is, verzegeld en geklonken voor extra veiligheid. Het unieke afgeschuinde ontwerp zorgt ervoor dat Connetix sterk is en tegelijkertijd prachtige heldere brekingen biedt. 

Al ons magnetische constructiespeelgoed is met elkaar te combineren! Connetix & alle Magna-Tiles-sets!

Inhoud:
12 x grote vierkanten
6 x grote zeshoeken
36 x kleine vierkanten
36 x gelijkzijdige driehoeken
36 x rechthoekige driehoeken
36 x Gelijkbenige driehoeken
12 x raamstukken
12 x deurstukken
12 x rechthoeken
12 x hekken
2 x autobases
Ideeënboekje

Afmeting: 41 × 31 × 9 cm
Leeftijd: 3+ jaar