• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Connetix magnetische tegels pastel mega pack 202 st

€245,00
Verken een regenboog van pastelkleuren en laat je fantasie de vrije loop met deze Connetix Tiles pastel mega pack met 202 stukjes!
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Connetix magnetische tegels pastel mega pack 202 st

Met al deze standaard tegelvormen in 8 unieke aardse pastelkleuren plus twee autobases, is dit pakket de ultieme optie om je magnetische tegelcollectie een kickstart te geven of te laten groeien. Deze pastel mega pack biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en leren door middel van spelen en is de perfecte optie voor broers en zussen, familie en/of vrienden om samen Connetix-creaties te bouwen!

Zie hoe ideeën en ontwerpen tot leven komen als kinderen pastelkleurige creaties bouwen, zoals kastelen en koetsen, ongelooflijk hoge muren en torens, kastelen en huizen, dieren, mandala's - de mogelijkheden worden echt alleen beperkt door je verbeeldingskracht met dit pakket! Als speelgoed van hoge kwaliteit met een open einde, groeit Connetix mee met uw kind naarmate het leert en hun spel complexer wordt. 

Alle tegels zijn gemaakt van niet-giftig ABS-plastic dat BPA- en ftalaatvrij is, verzegeld en geklonken voor extra veiligheid. Het unieke afgeschuinde ontwerp zorgt ervoor dat Connetix sterk is en tegelijkertijd prachtige heldere brekingen biedt. Het pastelassortiment bevat nieuw ontworpen gelijkbenige driehoeken. Ze zijn compatibel met traditionele Connetix gelijkbenige driehoeken.

Al ons magnetische constructiespeelgoed is met elkaar te combineren! Connetix & alle Magna-Tiles-sets!

Inhoud:
16 x grote vierkanten
48 x kleine vierkantjes
32 x gelijkzijdige driehoeken
32 x rechthoekige driehoeken
32 x Gelijkbenige driehoeken
8 x grote zeshoeken
8 x Venster vierkante stukken
8 x Holle vierkante stukken (deurkozijnen)
8 x rechthoeken
8 x hekken
2 x auto's
Ideeënboekje

Afmeting: 47.1 × 31.9 × 9 cm
Leeftijd: 3+ jaar