• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Connetix magnetische tegels pastel rechthoek pack 24 st

€95,00
Stimuleer de verbeelding en creativiteit met dit 24-delige pastel-rechthoekpakket!
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Connetix magnetische tegels pastel rechthoek pack 24 st

Stimuleer de verbeelding en creativiteit met dit 24-delige pastel-rechthoekpakket!
Met drie rechthoekige formaten in onze acht mooie pastelkleuren, moedigt dit pakket kinderen aan om STEAM-leren te verkennen terwijl ze bouwen en ontdekken, waardoor grote ideeën tot leven komen.

Exclusief ontworpen om dezelfde lengte te hebben als twee, drie of vier standaard Connetix-vierkanten die met elkaar zijn verbonden, dit pakket geeft je bouwwerken de extra stabiliteit en structuur die je nodig hebt om grotere, complexere ontwerpen te maken.

Stimuleer grote ideeën met meerdere verbindingspunten en sterke magneten terwijl kinderen hun fantasie verkennen om lange hellingen, autosporen, wegen, kleurrijke parkeerterreinen, torens en huizen en nog veel meer te creëren. Onze sterke rechthoeken zijn ook perfect voor het ondersteunen van grotere bouwwerken zoals grote raketten, prachtige kastelen en HOGER, complexere creaties met een ball run!

Als kwalitatief hoogwaardig speelgoed met een open einde, zal Connetix meegroeien met kinderen terwijl ze leren, en hun spel wordt complexer. Vul je pakket aan met ons 106-delige Pastel Ball Run Pack of ontdek meer magnetische tegelvormen met ons 48-delige Pastel Shape Expansion Pack!

 

Inhoud:

  • 8 x korte rechthoek (2 standaard Connetix rechthoeken lang)
  • 8 x medium rechthoek (3 standard Connetix rechthoeken lang)
  • 8 x lange rechthoek (4 standard Connetix rechthoeken lang)