• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Connetix magnetische tegels pastel starter pack 64 st

€99,00
Ontdek je innerlijke ingenieur, kunstenaar en ontwerper wanneer je bouwt en creëert met het Pastel Starter Pack!
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Connetix magnetische tegels pastel starter pack 64 st

Ontdek je innerlijke ingenieur, kunstenaar en ontwerper wanneer je bouwt en creëert met het Pastel Starter Pack! Met een verscheidenheid aan kleine en grote vierkanten, evenals gelijkzijdige, gelijkbenige en rechthoekige driehoeken in onze unieke aardse pastelkleuren, biedt het 64-delige Pastel Starter Pack grenzeloze speelmogelijkheden.

Ervaar STEAM-leren met het Pastel Starter Pack terwijl kinderen van alle leeftijden magnetisme, natuurkunde, symmetrie, patronen en probleemoplossing ontdekken. Ontdek de kenmerken van vormen en hoe ze tesselate zijn in zowel 2D- als 3D-creaties. Geniet van ons exclusieve assortiment warme en koele pasteltinten. Stimuleer creativiteit en verbeeldingskracht bij het ontwerpen en bouwen van huizen, kastelen, parkeerplaatsen, robots of muntinworp, en nog veel meer.

Als kwaliteitsspeelgoed met een open einde, zal Connetix meegroeien met kinderen terwijl ze leren, en hun spel wordt complexer. Je kunt de collectie uitbreiden en je Pastel Starter Pack aanvullen met het 80 Piece Pastel Ball Run Expansion Pack of het 202 Piece Pastel Mega Pack!


Inhoud:

8 grote vierkanten – 1 van elke kleur
32 kleine vierkantjes – 4 van elke kleur
8 gelijkzijdige driehoeken – 1 van elke kleur
8 rechthoekige driehoeken – 1 van elke kleur
8 gelijkbenige driehoeken – 1 van elke kleur