• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Connetix magnetische tegels rainbow transport pack 50 st

€79,00
Maak je klaar voor episch voertuigplezier met het Connetix Transport Pack.
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Connetix magnetische tegels rainbow transport pack 50 st

Maak je klaar voor episch voertuigplezier met de Connetix Transport Pack. Dit pakket is ontworpen met autoliefhebbers in gedachten en bevat een omkeerbare grijze transportbasis, twee doorzichtige bewegende basissen met echte rubberen wielen, plus een reeks magnetische tegelvormen om eindeloze voertuigontwerpen te bouwen en creëren.

Ontdek STEAM-leren terwijl je door vormen en kleuren navigeert om je eigen vrachtwagens en treinen, vliegtuigen en ambulances, brandweerwagens en vorkheftrucks te maken. Verken je fantasie en breng deze tot leven met het Connetix Transport Pack.

Met het kenmerkende schuine ontwerp voor verhoogde duurzaamheid en duidelijkere brekingen, is dit pakket ontworpen om met kinderen mee te groeien terwijl ze spelen en leren ontwikkelen.

Vul uw transportpakket aan met een van de pakketten uit het Connetix-assortiment om uw voertuigcreaties naar een hoger niveau te tillen.

Alle tegels zijn gemaakt van niet-giftig ABS-plastic dat BPA- en ftalaatvrij is, verzegeld en geklonken voor extra veiligheid. Het unieke afgeschuinde ontwerp zorgt ervoor dat Connetix sterk is en tegelijkertijd prachtige heldere brekingen biedt. Al ons magnetische constructiespeelgoed is met elkaar te combineren! Connetix & alle Magna-Tiles-sets!

Inhoud:
1 x trein/vrachtwagen
2 x autobases
3 x gelijkzijdige driehoeken
3 x rechthoekige driehoeken
2 x Gelijkbenige driehoeken
15 x Deurstukken
4 x kleine vierkante stukjes
2 x raamstukken
18 x rechthoeken
Ideeënboekje

Afmeting: 30.5 × 21 × 8.5 cm
Leeftijd: 3+ jaar