• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Connetix magnetische tegels rainbow vormen expansion pack 36 st

€79,00
Ontdek een nieuwe wereld van vormen, design en STEAM-leren met het 36-delige Rainbow Shape-uitbreidingspakket.
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Connetix magnetische tegels rainbow vormen expansion pack 36 st

Ontdek een nieuwe wereld van vormen, design en STEAM-leren met het 36-delige Rainbow Shape-uitbreidingspakket. Met onze levendige regenboogkleuren introduceert dit pakket grote gelijkzijdige driehoeken, rechthoekige driehoeken, kwartcirkels, vijfhoeken, trapeziums en ruiten in je Connetix-spel!

Zorgvuldig samengesteld om kinderen te betrekken bij creatief spel en STEAM-leren te ondersteunen, is het Rainbow Shape-uitbreidingspakket perfect voor het uitbreiden van wiskundige inzichten, het ontwikkelen van technische vaardigheden en het stimuleren van verbeeldingskracht.

Ontketen een hele nieuwe wereld van spannende speelmogelijkheden terwijl kinderen rechthoekige driehoeken gebruiken om snelle hellingen, raketvinnen, brugsteunen en hoge bouwwerken te maken. Verken breuken, maak bochten in wegen en ontdek fantasiespel met onze kwartcirkels terwijl je je eigen pizza's, cakes en taarten maakt. Vergroot het bewustzijn van hoe vormen tesselate zijn terwijl je grote zeshoeken maakt van trapeziums of ruiten, en laat je inspireren om bloemen en vlinders te ontwerpen. Probeer een fascinerende koepel te ontwerpen en te bouwen, ideaal om lichtbrekingen te ervaren. De enige limiet is je fantasie!

De perfecte aanvulling op het Connetix-assortiment, compatibel met bestaande magnetische tegelcollecties, het Rainbow Shape-uitbreidingspakket bevordert een nieuw niveau van STEAM-leren - leren en plezier moeiteloos met elkaar verbinden. Vul je pakket aan met ons 212-delige Rainbow Mega Pack of creëer een prachtig kleurenspectrum en voeg wat aardse tinten toe met ons 40-delige Pastel Geometry Pack. De mogelijkheden zijn eindeloos!

6 x vijfhoeken - 1 van elke kleur
6 x grote rechte hoeken - 1 van elke kleur
6 x grote gelijkzijdige driehoeken – 1 van elke kleur
6 x diamanten – 1 van elke kleur
6 x Trapeziums – 1 van elke kleur
6 x kwartcirkel - 1 van elke kleur