• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BABY MOBIEL

Voor een stijlvolle baby mobiel voor baby’s ben je bij ons aan het juiste adres. Deze mobielen hang je in het ledikantje van je baby, in de box, maar kan ook in de kinderwagen, of aan een autostoeltje.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€39,90 €35,00
€39,90 €35,00
€39,00 €30,95
€34,95
€39,95 €32,50
€39,95 €32,50
€32,00 €19,95
€30,00 €25,00
€42,00 €29,95
€30,00 €25,00
€32,00 €27,50
€50,00 €29,95
€47,00 €39,95

BABY MOBIEL

Voor een stijlvolle mobiel voor baby’s ben je bij ons aan het juiste adres. Deze baby mobielen hang je in het wiegje, het ledikantje, in de box, maar hij kan ook in de kinderwagen, of aan een autostoeltje.
Baby’s houden enorm van een mobiel. Ze kunnen nog niet zoveel die hele kleintjes, maar zijn al wel gericht op het waarnemen van beweging. Een mobiel zorgt ervoor dat je baby iets heeft om naar te kijken als hij of zij in de wieg of in het ledikantje ligt. Het richt de aandacht en creëert daarmee rust, en dat helpt bijvoorbeeld weer bij het inslapen. De gewone mobielen gaan bewegen op de lichte beweging die ontstaat bij het binnenkomen van een kamer, het verwarmen van de lucht of een zuchtje wind dat binnenkomt via een raam. De muziek mobielen maken een muziekje doordat u aan een touwtje trekt. Het muziekje focust de aandacht van de baby (maar ook van uw dreumes) en de herkenning van het muziekje stelt de baby gerust en helpt op die manier bij het inslapen. Een mobiel of een muziekmobiel is een fijne hulp bij het ontwikkelen van een goede rust- en slaaproutine voor uw baby of uw kleintje.
Maar hij doet méér.  De baby mobiel is ook een geweldig accessoire in het babykamertje of in de kinderkamer. Voor de baby’s gaat het meestal om zachte tinten in zachte materialen, zodat er al snel een wat dromerige sfeer ontstaat. Dat zie je ook terug in de keuze voor de thema’s: er zijn veel sterren en manen, wolkjes en regenbogen te vinden bij deze mobielen. Maar wie niet voor heel romantisch gaat of voor wie een andere kleurstelling zoekt hebben we ook wat te kiezen. Van het merk Bezisa zijn er mobielen met het thema ‘herfst’. Vilten figuurtjes –blaadjes, vogeltje, beertje- in groen en roodbruin gecombineerd met kralen en ringen van berkenhout. Ronduit stoer vinden we zelf de serie van het merk Scalae: een grote handgemaakte kaketoe of toekan op een stokje of ring van vliegerhout. Een eyecatcher!


Veel hemelse babymobielen


We hebben een uitgebreide collectie van het Deense merk Konges Slojd dat mobielen heeft in wolken en maanmotief. We hebben twee uitvoeringen van de wolkenmobiel. Aan een ring hangen drie wolkjes In een prachtige kwaliteit vilt.met daaronder gouden en zilveren sterren. Ze zijn er in zes kleurcombinaties. Er is ook een uitvoering ‘single cloud’ in een grey melange.
Heb je meer met de maan dan met wolken, dan  kun je van dit merk kiezen uit  drie soorten mobielen. We hebben mobiel single moon met zilveren, maar ook een met gouden sterren. En dan is er nog een exemplaar waar de maan in een ring hangt, alsof er een halo om de maan zit, met daaronder de sterren.
Ook Cotton&Sweets heeft veel ontwerpen met maan en wolken als onderwerp. Ze zijn iets groter dan de manen van Konges Slojd, namelijk 26x32 cm en handgemaakt van katoen-fluweel met gouden sterren van eco-leder. Met zo’n mobiel creëer je al snel een dromerige sfeer. We hebben ze in white met gouden sterren of in dusty pink met gouden sterren.
De wolken-mobiel is iets groter, namelijk 26x37 cm en ze zijn allemaal even mooi.  Je kunt kiezen uit de varianten dusty-pink met pink stars, white met silver stars, candy-pink met gold stars en grey met silver stars.
We blijven in hemelse sferen met de mobielen van Cam Cam die een regenboogmobiel heeft in mint en in rose.


Romantische of stoere muziek mobielen


En dan de muziek mobielen. De een nog mooier dan de ander en ook hier kun je kiezen uit de meer romantische stijl of een wat stoerder uitvoering.
Eef Lillemor heeft twee heel leuke beertjes waaruit je kunt kiezen. Liewood heeft maar liefst zes mobielen die allemaal gemaakt zijn van een prachtige kwaliteit katoenen canvas en het muziekje “Brahms lullaby’spelen. Je kunt kiezen uit  een olifantje, een beertje of een panda, een schattig mintgekleurd ijsje metals geweldig accent  een licht oranje toefje!  Of voor een witte ster met zwarte stippen. Prachtig in zijn eenvoud.
Van het merk Jabadabado hebben we een lieve en hippe muziekmobiel in de vorm van een witte beer of  van een eenhoorn. Ook prachtig!
Ga je voor wat iets minder romantisch en wil je eens een andere kleurstelling dan rose, wit of lichtgrijs, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de regenboog van Oyoi, uitgevoerd in een mooie tint blauw, gecombineerd met chocoladebruin en zandkleur. Net even wat anders. Over wat anders gesproken. Van Roommate hebben we drie heel  geinige en coole ontwerpen: een geel sterretje of een guitig aapje of een ananasje. Dat zal ook je dreumes, peuter of kleuter aanspreken!


Steunen voor baby mobielen


We hebben twee accessoires voor het ophangen van de baby-mobiel. Van het merk Mum and Dad Factory hebben we een muursteun van beuken multiplex, mooi in zijn eenvoud. Past in vrijwel elke babykamer. Deze is ook geschikt voor het ophangen van een hemeltje of klamboe.  
Kortom, ook voor een bijzondere baby mobiel of muziekmobiel kun je bij Mevrouw Aardbei je hart ophalen. Ook hier wordt het weer moeilijk kiezen.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten