• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BEHANG

Wil je je kinderkamer een make over geven met een te gek behang of ben je voor het eerst een babykamer aan het inrichten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Geslacht
Kleuren

BEHANG

Wil je je kinderkamer een make over geven met een te gek behang of ben je voor het eerst een babykamer aan het inrichten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Merken, patronen en stijlen

Behang is leuk, mooi en in veel verschillende patronen, kleuren en stijlen te verkrijgen. Bij Mevrouw Aardbei hebben we de leukste behangetjes van verschillende merken voor je verzameld. Merken zoals Studio Ditte, Ferm Living, Kek Amsterdam, Bibelotte en NoFred hebben allemaal verschillende en leuke ontwerpen! Hou je van tropen en natuur? Kies dan bijvoorbeeld voor NoFred behang safari met leeuwen en tijgers, of de NoFred behang toekan. Ook van andere merken zoals Kek Amsterdam Botanical Monstera en Botanical Palm. Verder zijn er figuurtjes zoals met auto's, vliegtuigjes, bosdieren, raceauto's, werktuigen en peertjes. Er zijn ook rustige en simpele ontwerpen, vooral met Ferm Living; zachte pastel patronen die zichtbaar maar subtiel zijn; half moon, confetti of harlequin! Wil je helemaal iets anders, dan is er fotobehang van Kek Amsterdam Riding the Whale; dit is een grote illustratie van een ijsbeer op de rug van een gigantische walvis. Dit staat prachtige in een witte kamer met een grote muur.

Combineren

Als je hebt besloten dat je je kamer wilt behangen, hoeft dat natuurlijk niet de hele kamer. Dit kan mooi zijn maar voor de meeste behangetjes te druk; en daarnaast laat het je kamer veel kleiner lijken dat het werkelijk is. Heb je een rustig patroontje is het mooi om op de grootste muur van de kamer te doen. Neem je drukker patroon is het mooi het op de kleinste muur te doen of een halve muur/strip alleen te bevestigen. Laat de kleuren goed uitkomen met verf op de andere muren, muurstickers en posters. Heel veel keuze behang bij Mevrouw Aardbei!