• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

DECORATIE

Het puntje op de i voor de kinderkamer of babykamer. Mooie, hippe en unieke kinderkamerdecoratie om af te stylen vind je bij ons.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€12,99 €9,99
€53,95 €47,95
€30,00 €25,00
€30,00 €25,00
€22,00 €15,00
€19,50 €12,50
€19,50 €12,50

DECORATIE

Bij Mevrouw Aardbei vind je de hipste kinderkamerdecoratie. Het puntje op de i voor de kinderkamer of babykamer. Mooie, hippe en unieke kinderkamer decoratie om af te stylen vind je bij ons. We verzamelen de meest bijzondere kinderkamer decoratie over de hele wereld. Bij ons vind je unieke musthave voor babykamer decoratie en kinderkamer decoratie!

De hipste decoratie  

Letterbanners zijn al jaren opkomend en zó vet. Een originele tekst aan de muur, zoals bijvoorbeeld de naam van je kids of je favoriete quote, is toch meer dan leuk? De schattigste stoffen vlaggenlijntjes en slingers komen van Nobodinoz, een Spaans merk, dat onder andere ook tipi-tenten verkoopt! 

Liewood is een bekend merk als het gaat om kinderkameraccessoires in een zachte en lieve stijl. Het merk verkoopt onder andere de mooiste hemeltjes en (muziek) mobielen. Wolkjes, panda's, konijntjes, noem maar op!

Ook van Cotton & Sweets hebben wij de mooiste hemeltjes voor je geselecteerd. Het merk verkoopt ook leuke kussens, knuffels, slingers en mobielen. 

Als je originele nachtlampjes zoekt, ben je bij ons sowieso aan het juiste adres! Eef Lillemor, Petit Monkey, Heico en A Little Lovely Company hebben de leukste lampjes, klein en groot. Wat dacht je van een ananaslamp, of misschien een paddestoel?

Trendy items  

Ken je de Sonny Angels al? Poppetjes van 7 cm groot, met allemaal een eigen persoonlijkheid. In Japan, waar de poppetjes vandaan komen, zijn ze razend populair. Elk poppetje wordt daar blind verkocht, dit houd in dat je bij het kopen nog niet weet welke Sonny Angel je koopt. Wij hebben het makkelijk gemaakt en openen elke Sonny Angel voor je, zodat je precies kunt kopen welke je wilt hebben! Shop nu al je kinderkamerdecoratie bij Mevrouw Aardbei!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten