• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

MUURSTICKERS

Mevrouw Aardbei heeft een grote voorraad hippe en lieve muurstickers voor kinderkamers en babykamers. Een muursticker kan in de kinderkamer net de finishing touch geven.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€39,95 €15,00
€27,95 €19,00
€24,95 €15,00
€52,50 €29,50
€8,95 €7,25
€16,95 €9,00
€16,95 €8,95
€8,95 €4,95

MUURSTICKERS

Mevrouw Aardbei heeft een grote voorraad hippe en lieve muurstickers voor kinderkamers en babykamers. Een muursticker kan in de kinderkamer net de finishing touch geven! De muurstickers hebben een mooie matte uitstraling en zijn altijd weer makkelijk te verwijderen zonder lijmresten achter te laten. Met een kinder muursticker heb je in een paar minuten een hippe kinderkamer. Er zit gegarandeerd een sticker bij die je kindje super mooi vindt. Mooie originele muurstickers van Pomlebonhomme (POM) of Lilipinso uit Frankrijk, designs van eigen bodem van Mevrouw Aardbei of grote regenbogen van Studio Loco vind je bij ons! Alle muurstickers zijn onderling perfect te combineren.

Een groot aanbod vormen! 

Zoek je nou naar simpele stippen in verschillende maten, driehoeken, sterren, hartjes, kruisjes of juist meer naar iets complexere muurstickers, zoals bloemen, bladeren, dieren of zelfs illustraties van schattige diertjes? Of misschien een lieve quote of tekst als muursticker? Mevrouw Aardbei biedt een groot assortiment aan verschillende stijlen en maten muurstickers en masking tapes. 

Mooie stickers om de babykamer of kinderkamer een frisse look te geven.
Met deze mooie babykamer stickers tover je de kamer voor je baby of kind in enkele minuten om. Ben je op zoek naar decoratie voor je baby of kinderkamer, maar wil je niet de hele muur behangen? Dan zijn muurstickers de ideale oplossing. Voor het bedekken van een groot deel van de muur kun je het beste kijken bij de muurstickers van Dekornik. Met de verschillende thema’s is het een goede basis om de kamer vorm te geven. Wanneer je een klein gedeelte van de muur wilt decoreren zijn de schattig geïllustreerde muurstickers van That’s Mine een mooi alternatief.

Muurstickers zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen zonder schade aan je muur. Deze babykamer en kinderkamer muurstickers zijn erg eenvoudig om op je muur aan te brengen. De meeste babykamer muurstickers heb je al binnen 10 minuten op jouw muur aangebracht. Deze zijn later ook weer eenvoudig van de muur te verwijderen zonder schade aan de muur!

Met de trends mee

Wist je dat we wekelijks bezig zijn met het zoeken naar hippe en trendy stickers voor in de shop? We proberen zo veel mogelijk coole muurstickers in de shop te krijgen, met natuurlijk onze bestsellers en vette Mevrouw Aardbei huismerk stickers. De meest unieke muurstickers vind je bij ons! 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten