• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

DIEREN

We hebben een mooie collectie dieren muurstickers in het assortiment. De collectie bestaat uit levensechte dieren van het merk Kek Amsterdam zoals een hertje, konijn, vos, egel en een vogeltje.
Geslacht
Kleuren
€65,00 €55,00

DIEREN

We hebben een mooie collectie dieren muurstickers in het assortiment. De collectie bestaat uit levensechte dieren van het merk Kek Amsterdam zoals een hertje, konijn, vos, egel en een vogeltje. Daarnaast zijn er verschillende muurstickers met hertjes, konijnen en vlinders welke een geschilderd uiterlijk hebben. Van Fiep Westendorp verkopen we mooie muurstickers met veel grappig geillustreerde dieren. De stickers van Lilipinso zijn echte blikvangers, wacht dacht je van een grote flamingo sticker met dwarrelende veertjes? Of een echte safari jungle muursticker? Grafische dieren silhouetten vind je bij Pom le Bonhomme zoals dinosaurus muurstickers en unicorns. We hebben nog veel meer leuke muurstickers om van de kinderkamer een echt paradijsje te maken!

 

Laat de muur tot leven komen 

Maak van de kinderkamer een jungle en ga op safari! Dit doe je door de stickers te combineren met bijpassende decoratie zoals een dierenkop, een stoer dekbedovertrek, een gave dierenposter en tof behang om het plaatje compleet te maken! Kleuren die goed bij de junglelook passen zijn groen, geel, bruin, rood en warme accentkleuren. Materialen welke mooi passen zijn: hout, bamboe, metaal, touw en jute.
Dierenknuffels zijn natuurlijk ook echt onmisbaar in dit geheel. We hebben leeuwen, krokodillen, olifanten, neushoorns, noem maar op!

Je kunt met de flamingo muurstickers ook een mooie Florida stijl neerzetten. Gebruik hiervoor goud, pastelkleuren, cactussen en veel flamingo's! De muurstickers van Lilipinso passen erg goed bij dit thema.

 

Muurstickers zijn echte blikvangers

Je kunt niet alleen een baby- of kinderkamer decoreren maar ook een speelkamer, of school zijn in een handomdraai opgevrolijkt. Het assortiment biedt een uitgebreide mogelijkheid voor het aankleden kinder- en babykamers. Met illustraties van een enkel dier of verschillende dieren om een stickervel kun je ervoor kiezen om een gehele wand te versieren of bijvoorbeeld een kast of deur. Alle dieren muurstickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl, gemakkelijk te installeren en laten na verwijdering geen zichtbare sporen na. 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten