• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KNUFFELDOEKJES

In de shop zijn verschillende mooie en unieke knuffeldoekjes verkrijgbaar van verschillende merken. Knuffeldoekjes kunnen je kindje en veilig gevoel geven en zijn geschikt voor elke leeftijd.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€27,00
€18,50 €15,50
€20,00 €15,00

KNUFFELDOEKJES

Knuffeldoekjes zijn zachte en knuffelige stukken stof die speciaal zijn ontworpen om baby's en jonge kindjes te troosten. Vaak zijn ze voorzien van een zacht oppervlak dat gemakkelijk vast te houden is, en sommige hebben ook een knuffelbaar speeltje of een knoop in het midden om op te bijten.

Waarom een knuffeldoekje?

Kindjes zijn dol op knuffels. Knuffels, maar ook knuffeldoekjes kunnen je kindje en veilig gevoel geven en zijn geschikt voor elke leeftijd. Aan het begin zal je kindje vooral kijken en grijpen naar het doekje. Als je kleintje wat ouder is zal het zich meer gaan hechten aan het tutteldoekje. Later zal je het doekje als speelmaatje kunnen gaan dienen voor je kindje. Door de gemakkelijke vorm van de knuffel zijn ze voor baby's zeer aantrekkelijk om vast te pakken. Vanaf ongeveer 7 maanden kunnen baby's zich gaan hechten aan een knuffeldoekje. Het doekje kan je kleintje namelijk troost en veiligheid bieden.

Het doekje gaat nu overal mee naar toe. Op stap gaan met je kleintje is leuk en gezellig, maar met een extra kammeraad aan de hand van je kindje is alles natuuurlijk een stukje leuker. Knuffeldoekjes zijn gemakkelijk mee te nemen doordat je kindje hem makkelijk kan vast houden. 

Verschillende merken

In de shop zijn knuffeldoekjes verkrijgbaar van verschillende merken. Zo zijn er verschillende soorten doekjes van het merk Liewood. Deze zijn vooral kenmerkend door het beren of konijnen hoofdje aan het doekje, maar er zijn ook andere soorten verkrijgbaar. De doekjes van Liewood zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Verder zijn er doekjes verkrijgbaar van het merk Jellycat. De knuffeldoekjes van Jellycat zijn gemaakt van een heel zacht en comfortabel stofje en dus ook ideaal om een dutje mee te doen. Deze doekjes zijn gemaakt van 100% polyester.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten