• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KINDERKUSSEN

Mooie kussens voor de kinderkamer om lekker op te liggen, ter decoratie of om letter mee te knuffelen! Hippe kussens voor de babykamer of kinderkamer in allerlei prints, kleuren, vormen & maten. Kinderkamer kussens genoeg!
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€59,00 €45,00
-12%
Nobodinoz kussen moon naturel
€19,95 €17,50
-15%
Sold out
Ferm Living Heart kussen - Dusty rose
€39,00 €32,99
€36,95 €18,50

KINDERKUSSEN

Mooie kussens voor de kinderkamer om lekker op te liggen, ter decoratie of om letter mee te knuffelen! Hippe kussens voor de babykamer of kinderkamer in allerlei prints, kleuren, vormen & maten. Kinderkamer kussens genoeg!

Decoreren

Decoreer je kinderkamer of baby kamer met de hipste en leukste kussens van Mevrouw Aardbei! Van merken zoals Minimel, Fabelab, Fine Little Day, Cotton & Sweets, OYOY, Roommate, Sloppop, Inkibabinki of Noodoll. Zet deze gave en toffe kussens in je kinderkamer, babykamer of speehoek! Zoals bijvoorbeeld tussen je andere kussens op bed, of in een speeltipi of leeshoekje. Deze kussens zijn leuk om samen te combineren of juist leuk met andere dingen te combineren zoals bijvoorbeeld het minimel panda dat goed past bij de populaire poster van Minimel! 

Lekker knuffelen

Deze kussens zijn niet alleen mooi als decoratie of om tegen aan te zitten maar ook om fijn mee te knuffelen. Zoals de kussens van Noodoll zijn net hele grote knuffels! Dus je kunt hiermee lekker knuffelen en tegen aan zitten. Deze hippe en lieve kussens passen bij elk leuk kinderkamerbed voor jongens, meisjes en babies! 

Overal in huis

Deze prachtige hippe kussens staan leuk op een kinderbedje maar ook buiten de kinderkamer of babykamer staan deze kussens mooi. Zoals de kussens van Fine Little Day zijn simpel en staan ook mooi in bijvoorbeeld de woonkamer. De denneboompjes zijn simpel en passen bij een strak industrieel interieur maar ook in combinatie met een knuffel zijn deze heel leuk. Bij Mevrouw Aardbei zijn de leukste  knuffels ook te koop. 
In de kinderkamer staan deze kussens ook mooi naast het bed of bij een speelkleed, of bij op een decoratie wandplankje in combinatie met andere hippe en toffe kussens. De leukste, hipste en mooiste kussens koop je dus bij Mevrouw Aardbei!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten