• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KINDERLAMPEN

De mooiste kinderlampen en kinderverlichting voor de babykamer en kinderkamer vind je bij Mevrouw Aardbei.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€67,95
€47,00 €29,00
€49,95
€89,00

KINDERLAMPEN

De mooiste kinderlampen en kinderverlichting voor de babykamer en kinderkamer vind je bij Mevrouw Aardbei. De juiste kinderlamp is erg belangrijk in de kinderkamer. Een lamp is decoratief, ook als hij niet brandt; de juiste soort verlichting in een kamer zorgt voor een plezierige sfeer én een lamp is functioneel. Hij zorgt voor de juiste lichtintensiteit waar en wanneer dat nodig is. Voor de nachtvoeding is zacht licht belangrijk in verband met het dag- en nachtritme van de baby. Je kunt hiervoor een nachtlampje gebruiken of een figuurlamp. Een nachtlampje geeft een gevoel van veiligheid, wat helpt bij het (gaan) slapen. Voor het oudere kind is een wandlamp naast het bed een musthave. Het juiste licht om het lievelingsboekje voor te lezen! Sfeerverlichting krijg je met behulp van figuurlampen, lichtboxen en neon lampen. Allemaal mooie kinderlampen als onmisbaar accessoire voor de babykamer of kinderkamer.

 

verlichting is belangrijk in de kinderkamer

Met meer dan 80 soorten lampjes in ons assortiment moet het lukken om het juiste nachtlampje en de juiste sfeerlamp te vinden. We hebben ze van klein tot groot en in verschillende kleuren en vormen. Zo heeft a little lovely company diverse nachtlampjes in mooie zachte kleuren. Wat denk je van een een nachtlampje in de vorm van een ster, of een snoer sterretjes, een spookje, een wolkje, een unicorn? Maar er is ook een lampje in de vorm van een ananas, ijsje, peer, zelfs een schattige kleine t-rex! Ben jij, of is je kleintje dol op panda's dan heeft eef lillemor een panda-nachtlampje. Hoe schattig is dat? In ons assortiment hebben we ook verschillende slaaptrainers, die ook als nachtlampje kunnen worden gebruikt. (zie bij slaaptrainers). De prijs van de meeste nachtlampjes maakt ze ook zeer geschikt als kraamcadeautje.

 

een lamp bepaalt de sfeer

Een aparte categorie is de sfeerlamp. Ze zijn vaak iets  groter van uitvoering en je gebruikt ze ook als accent in de styling van je baby- of kinderkamer. Bijzonder is de handgemaakte boot van Goodnight Light. Hij ziet er uit als een origami-kunstwerkje, maar is van onbreekbaar vinyl en staat geweldig op een kast of plank. Een echt statement zijn de lampen van Heico. Met de watermeloenlamp bijvoorbeeld kies je voor een kleurig en grappig accent en de konijnlamp of de liggende bambilamp wil je gewoon meteen aaien! De neonlampen geven iets meer licht en doen het geweldig aan de muur. We hebben ze in de vorm van een hart, bliksemflits, wolk of een cijfer of letter. Wil je echt iets speciaals dan is misschien de bunnylamp van Rose in April iets voor jou. Hij is nieuw in onze shop en bijzonder van vorm. Hij kan zitten op een kast en is echt een eyecatcher!

Bij Mevrouw Aardbei kun je de meest mooie en bijzondere kinderlampen vinden! 

 

 

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten