• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

A Little Lovely Company

De A Little Lovely Company collectie omvat o.a: vrolijke letter banners en unieke kinderkamer accessoires, maar ook mooi ontworpen speelgoed en diverse feestelijke decoraties voor de seizoenen.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€8,90 €6,50

A Little Lovely Company

A Little Lovely story... van A Little Lovely Company.

In de winter van 2013 startten ontwerpsters en oprichters Judith de Ruijter en Nikki Hateley hun nieuwe gezamenlijke Little Lovely avontuur. Vanuit een gedeelde passie voor het transformeren van gewone huis-en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers. Met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren maken decoraties en accessoires een kamer of feest niet alleen persoonlijk en uniek, maar ben je in staat om een bijzondere sfeer en "loveliness" aan te brengen.

Deze filosofie leidde tot een concept: een combinatie van unieke en sfeervolle woon- en feestdecoraties: A Little Lovely Company was geboren!

De collectie

De Little Lovely collectie omvat o.a: vrolijke slingers en unieke gevulde confetti-ballonnen, maar ook uniek ontworpen letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Maak je kinderkamer helemaal hip met de trendy accessoires van A little lovely company.

Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten