• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

ByASTRUP

Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€38,95
€39,95
Sold out
ByASTRUP hindernis
€47,95
€158,95
€36,95 €29,95
€64,95
€63,95
€64,95
€36,95 €24,95

ByASTRUP

ByAstrup is een Deens merk dat speelgoed en kindermeubels maakt met een uniek design. De zorgvuldig ontworpen producten hebben allemaal een moderne en luxe uitstraling.

Het merk is opgericht in 2015 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd vanwege de uitstekende kwaliteit van hun producten en hun oog voor detail.

Product kenmerken

Het merk heeft een sterk gevoel voor esthetiek en design. Dat is terug te zien is in hun producten. De kleurencombinaties en patronen zijn zorgvuldig gekozen om een zowel aantrekkelijk als samenhangend geheel te maken. Leuk voor de kids en fijn voor de ouders. Dit zorgt er namelijk voor dat het speelgoed van ByAstrup niet alleen leuk is om mee te spelen, maar ook een mooie toevoeging is aan de kinderkamer.

Een ander belangrijk kenmerk van ByAstrup is de focus op bevordering van de ontwikkeling van kinderen. Het bedrijf begrijpt dat spelen niet alleen leuk is, maar ook een zeer belangrijke rol speelt in de groei van kinderen. De producten worden daarom ontworpen met de ontwikkeling van kinderen in gedachten.

ByAstrup en kankeronderzoek

Met de aankoop van het mooie merk steun je een heel belangrijk doel. Elk jaar doneert ByAstrup aan het Kankerfonds voor Onderzoek in de hoop dat hun wens voor een wereld zonder kanker uitkomt. Het bedrijf doneert ASTRUP Group A/S elke maand € 1.000 aan de Deense kinderkankervereniging (Børnecancerfonden).
 
Daarnaast doneren ze speelgoed aan een aantal verschillende lokale verenigingen die hulpacties organiseren rond bijvoorbeeld kerst en geven ze producten aan lokale kinderdagverblijven.
Niet lang na de invasie van Oekraïne stuurden ze ook speelgoed naar kinderen die op de vlucht waren, in de hoop dat ze even de verschrikkelijke dingen konden vergeten. 

 

Al met al is ByAstrup een geweldig merk voor ouders die op zoek zijn naar hoogwaardig, duurzaam en mooi speelgoed voor hun kinderen. 

Bekijk hierboven het gehele assortiment van ByASTRUP!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten