• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cam Cam Copenhagen

Het Deense merk Cam Cam Copenhagen is in 2012 opgericht door architect Sara Giese Camre.
Het merk Cam Cam kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en de prachtige prints, geinspireerd door Japanse patronen en Franse verfijndheid en dat dan weer gecombin...
Geen producten gevonden...

Cam Cam Copenhagen

Het merk

Het Deense merk Cam Cam Copenhagen is in 2012 opgericht door architect Sara Giese Camre. Tijdens haar zwangerschapsverlof startte ze met de inrichting van de kinderkamer. Ze kon echter niets vinden wat aan haar wensen voldeed. Wat ze niet kon vinden, kon ze wellicht zelf maken!? Ze begon inderdaad haar eigen producten te ontwerpen. Sara besefte dat er een enorme markt was voor kinderproducten, die zowel de wensen van ouder als kind zou vervullen. Zo is CamCam was geboren.

Japan & Frankrijk

Het merk Cam Cam kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en de prachtige prints, geinspireerd door Japanse patronen en Franse verfijndheid en dat dan weer gecombineerd met Scandinavisch minimalisme. Een mix van romantiek en grafische eenvoud is het recept voor Cam Cam’s intrigerende en tijdloze ontwerpen. 

Cam Cam Copenhagen is een GOTS gecertificeerd bedrijf dat goede arbeidsomstandigheden en een goed loon voor haar arbeiders hoog in het vaandel heeft. Kinderarbeid is uit den boze bij Cam Cam Copenhagen!  
Alle producten zijn 100% eco vriendelijk en vrij van gifstoffen en alleen gekleurd met natuurlijke kleurstoffen. 

Wat een succes, Cam Cam groeit met de dag! Neem een kijkje in de mooie wereld van Cam Cam met producten zoals poppendekbedjes, speelballen, muziekmobieltjes, luiertassen, speenkoorden en nog veel meer. Alle producten zijn gemaakt van biologische materialen en GOTS-gecertificeerd. 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten