• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Connetix

De tegels van Connetix Tiles zijn gemaakt van niet-giftig ABS-plastic dat BPA-, lood- en ftalaatvrij is. Alle tegels zijn verzegeld en geklonken voor extra veiligheid en het unieke afgeschuinde ontwerp zorgt ervoor dat het sterk is en prachtige heldere is
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

Connetix

Ontstaan Connetix Tiles

Connetix Tiles is in juni 2019 officieel gelanceerd door twee families die elkaar ontmoetten toen hun kinderen samen naar de basisschool gingen. Nadat ze hadden gezien hoe hun kinderen niet alleen genoten van het spelen met magnetische tegels, maar ook leerden terwijl ze dat deden, besloten ze hun eigen versie te maken die sterk en veilig was en helderdere brekingen bood dan de huidige tegels op de markt. Ze houden ervan om thuis groots te bouwen en hun creaties te delen via sociale media.

De mensen achter Connetix Tiles

Brea is een ervaren basisschool en Masters gediplomeerde kleuterjuf en moeder van drie jonge kinderen. Brea heeft een passie voor spelend leren en een voorliefde voor kwaliteitsspeelgoed met een open einde dat meegroeit met je kinderen!

Dave is een zakenman met een sterke financiële en ondernemersachtergrond. Na 5 jaar in ingenieursbureaus als mechanisch ontwerper te hebben gewerkt, heeft Dave uitgebreide ervaring met het produceren en verzenden van producten en begrijpt hij wat er nodig is om een kwaliteitsproduct op de markt te brengen. Dave heeft twee jonge kinderen die graag met hun Connetix spelen, waar ze ook gaan (ja, ze nemen een reispakket mee voor het avondeten!)

De producten

Speelgoed met een open einde helpt niet alleen de verbeeldingskracht en creativiteit van een kind te ontwikkelen, het groeit ook MET het kind mee naarmate het leert en zich ontwikkelt en het spel meer geëvolueerd wordt. Een eenvoudige bal die door een jonger kind is ontworpen, kan voor een ouder kind een gecompliceerde creatie worden met meer gedetailleerde engineering. Als je de inspirerende ideeën voor play-over op onze Instagram van speelliefhebbers over de hele wereld nog niet hebt ontdekt, raden ze je ten zeerste aan dat te doen!

Connetix Tiles is trots op het produceren van een kwaliteitsproduct dat jarenlang meegaat in huizen over de hele wereld. De tegels zijn gemaakt van niet-giftig ABS-plastic dat BPA-, lood- en ftalaatvrij is. Alle tegels zijn ook verzegeld en geklonken voor extra veiligheid en ons unieke afgeschuinde ontwerp zorgt ervoor dat Connetix sterk is en tegelijkertijd prachtige heldere brekingen creëert. Connetix is een Australisch bedrijf vervaardigd in China en we nemen de veiligheid van onze producten zeer serieus. Alle noodzakelijke tests en goedkeuringen die nodig zijn om Connetix te verkopen, zijn uitgevoerd.

Connetix begon met de lancering van ons 62-delige Rainbow Starter Pack en sindsdien uitgebreid met vele andere packs in ons Rainbow-assortiment.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten