• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dekornik

Geslacht
Kleuren
Leeftijd

Dekornik

Ontstaan Dekornik

De geschiedenis van bedrijven begint meestal bij één persoon. En zo was het ook in het geval van Dekornik. Kasia 'Bachor', een grafisch ontwerper van beroep en roeping, landt in 2009 met haar vriend Maciek op de luchthaven Charles de Gaulle in Parijs. Hun romantische escapade wordt het begin van een bedrijfsidee. Kasia is gefascineerd door het grote aantal prachtige decoraties in kleine boetiekjes van Montmartre. Na aankomst in Polen besluit ze een merk te creëren dat dit charmante Franse ontwerp in Poolse appartementen zal implementeren. Zo is op 1 december 2009 werd Dekornik geboren. Vanaf dat moment ontwerpt Kasia alle patronen, terwijl Maciek waakt over de productielocatie.

Dekornik krijgt erkenning op de Poolse markt en de projecten verschijnen in prestigieuze tijdschriften.
Na vijf jaar voegt Paulina "Młoda" zich bij het team van Dekornik en zorgt voor een revolutie in de manier waarop het bedrijf werkt. Samen met Kasia besluiten ze om alleen datgene te doen wat hen het meeste plezier geeft, namelijk … kinderkamers inrichten. Vanaf 2014 verschuift Dekornik naar kinderkamers en ontwerpt alleen stickers en behang voor de allerkleinsten. De meisjes besluiten ook samen te werken met andere grafische ontwerpers wiens werk ze waarderen en wiens persoonlijkheden ze aanbidden: Kasia Goraj Stróżyńska, Magda Nowakowska, Ewa Najwojczyk.

Momenteel werken ze op de lijn Warschau-Palermo, hoewel het hoofdkantoor van het bedrijf nog steeds in een charmante en groene hoek in het centrum van Warschau is gevestigd. Kasia is de creatieve kracht van Dekornik, terwijl Paulina de meester van marketing is.

Dekornik is het meest herkenbare merk van Pools behang en muurstickers. Het is ook aanwezig op verschillende Europese markten.

Producten

Dekornik heeft een prachtig assortiment aan muurstickers en behang voor de kinderkamer. De designs varieren van lieve bloemenprintjes tot stoere dino muurstickers.
Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten