• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Donsje Amsterdam

De producten van Donsje Amsterdam zijn speciaal met de hand gemaakt om een comfortabele en gezonde basis voor de kleine voetjes te bieden.
Geen producten gevonden...

Donsje Amsterdam

De producten

De producten zijn speciaal met de hand gemaakt om een comfortabele en gezonde basis voor de kleine voetjes te bieden. Zo kunnen baby's en peuters (van 0 tot 2 jaar) zich op een natuurlijke wijze ontwikkelen in de richting van hun eerste stapjes! De voetjes worden goed beschermd en krijgen ruimte om vrij te bewegen. De geruwde leren zool geeft voldoende grip op een gladde ondergrond, en vanaf 1 jaar zit er zelfs een rubberen zool onder. Ook hebben alle schoentjes een brede instap zodat alle voetjes er makkelijk in kunnen schuiven. De schoentjes blijven stuk voor stuk goed zitten. Het natuurlijke zachte leer is licht en voelt heerlijk aan en zorgt ervoor dat de schoentjes flexibel zijn. Er worden natuurlijke leersoorten gebruikt van de hoogste kwaliteit zodat broertjes en zusjes er later ook nog plezier van kunnen hebben.

Elk schoentje dat Donsje Amsterdam produceert is bestudeerd en gecontroleerd om de kleintjes de kwaliteit te geven die ze verdienen. Alle schoentjes worden gemaakt van 100% kwalitatief goed leer. Ze bewerken het leer op verschillende manieren. Zo heeft Donsje ook Nubuck leer. Nubuck wordt gemaakt door de bovenkant van het leer licht te schuren, waardoor er een fluweelachtige uitstraling ontstaat, het extreem zacht aanvoelt en wat een perfecte kwaliteit oplevert. Dit is dan ook waar nubuck leer om bekend staat. Het uiterlijk van het leer lijkt op dat van suede, maar nubuck is iets zachter en steviger waardoor de schoentjes lang mee zullen gaan. Dit maakt nubuck leer een duurzaam materiaal.

Handmade & Fair trade

Het is belangrijk voor Donsje dat de fabriek waar de schoentjes worden gemaakt goede werkomstandigheden biedt voor haar werknemers. Aangezien Indonesië niet bekend staat om het maken van kinderschoentjes maar eerder voor het maken van tassen en kleding, heeft Donsje haar eigen fabriek in Indonesië opgezet. De fabriek wordt fulltime gemanaged door een Nederlandse productiemanager die met een lokaal getrouwd is. Omdat er continu contact is met Indonesië is Donsje ook erg betrokken bij het gehele proces van het leer uitzoeken tot en met de kwaliteitscontroles. Het Donsje team bestaat uit locale "craftartisans" die met veel betrokkenheid de Donsje schoentjes maken. Het is erg belangrijk dat de werknemers met respect behandeld worden en een eerlijk salaris ontvangen. Naast dat het personeelsbeleid een grote prioriteit is, doen we ons uiterste best om enthousiast en betrokken personeel te werven, zodat ze kunnen worden opgeleid om Donsje Amsterdam producten te produceren met een oog voor detail.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten