• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fine Little Day

Play and crafts since 2007, Gothenburg.
Fine Little Day is een gepassioneerd bedrijf, dol op simpele luxe en organisch design. Daarom zijn de prints niet strak en recht maar soms hobbelig en imperfect net zoals het leven zelf. De ambitie van Fine Li...
Geslacht
Kleuren

Fine Little Day

Play and crafts since 2007, Gothenburg. Fine Little Day is een gepassioneerd bedrijf, dol op simpele luxe en organisch design. Daarom zijn de prints niet strak en recht maar soms hobbelig en imperfect net zoals het leven zelf. De ambitie van Fine Little Day is het creeëren en bieden van kwaliteit design en ambacht voor kinderen en volwassenen met een Scandinavische touch.

Dit prachtige merk werd in 2007 opgericht door Elisabeth Dunker. Elisabeth heeft gestudeerd aan de kunstacademie in Göteborg, Zweden, en na haar studie wilde ze het leven vast leggen zoals zij het graag ziet. Fijne, kleine en vooral leuke dingen die het leven verassend maken en kleur geven in de natuur. Vanuit deze visie is ze begonnen met een blog. Ze kreeg lezers en publicaties van onder andere Vogue living, Lucky Magazine, Design Sponge, Apartment Therapy en The New York Times. Hieruit volgde al snel een prachtige 100% ecologische collectie met ondere andere beddengoed, dekens, hydrofiele doeken en kussenhoesjes ontstaan in zachte stof en met de mooiste prints. 

Het bedrijf Fine Little Day is gepassioneerd, dol op simpele luxe en organisch design. Voor het Zweedse interieur bedrijf Fine Little Day zijn deze aspecten ook heel belangrijk, de natuur is de voornaamste inspiratie bron. Bij Fine Little Day zijn ze van mening dat het van groot belang is de natuur hun producten de waarborgen, dat uit zich in verschillende vormen. Bijvoorbeeld door het kiezen van eco vriendelijke grondstoffen, producten en merken en het koesteren te kiezen voor eerlijke en organische materialen tijdens het vervaardigen van de interieur accessoires.

Alle interieur ontwerpen zijn uniek en komen tot stand in een eigen ontwerpstudio onder leiding van Elisabeth Dunker en Ulrike E.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten