• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

FRIGG

Al de producten van FRIGG zijn ontworpen met het oog op veiligheid en schoonheid - en bedoeld om de gezondheid en het welzijn van baby's te bevorderen. Met strakke lijnen, warme kleuren en niet-giftige materialen hopen ze dat hun producten rust en schoonh
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€4,95 €3,50

FRIGG

De naam FRIGG

In de Noorse mythologie wordt de godin Frigg geassocieerd met vooruitziende blik en wijsheid, dus het is geen wonder dat ze ook de godin van de moeders is. Als liefhebbende, koesterende godin koesterde ze haar kinderen en probeerde ze koste wat kost te beschermen.

Geïnspireerd door zowel haar verhalen als de elegantie van Scandinavisch design, creëerden de eigenaren al snel FRIGG, een lijn van in Denemarken vervaardigde babyproducten die naadloos en stijlvol in ons dagelijks leven passen. Al hun producten zijn ontworpen met het oog op veiligheid en schoonheid - en bedoeld om de gezondheid en het welzijn van baby's te bevorderen. Met strakke lijnen, warme kleuren en niet-giftige materialen hoopt FRIGG dat hun producten rust en schoonheid kunnen brengen in jouw groeiende gezin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten