• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Getekenddoorzusje

Getekenddoorzusje is een merk die is ontstaan door Rixt; een zus die houdt van tekenen. 

Met haar tekeningen wil ze mensen blij maken. Ze houd van authentieke pen tekeningen, met details en elementen uit de natuur. Ze maakte geboortekaarten, ze illustr
Geslacht
Kleuren

Getekenddoorzusje

Ontstaan Getekenddoorzusje

Getekenddoorzusje bestaat sinds eind 2019 en is ontstaan vanuit Rixt-Marieke haar liefde voor tekenen en
droom om mensen blij te maken met haar illustraties. Gaandeweg ontdekten we dat Bas zijn passie ligt in het
ondernemen en al snel werd Getekenddoorzusje een gezamelijke droom en onderneming. Rixt-Marieke en Bas zijn collega’s, verliefd en verloofd. Ze wonen in Leeuwarden in een jaren 30 woning. Hun liefde voor spullen met een verhaal zie je terug in hun interieur. Rixt-Marieke is als leerkracht altijd verbonden met
kinderen. Bas studeerde af aan de Academie voor Popcultuur. Ze houden ervan te leren, ontdekken en ontwikkelen en proberen elke dag te creëren.

De naam

De zus van Rixt-Marieke zei altijd dar ze later iets met tekenen zou doen. Dat zij de naam Getekenddoorzusje heeft bedacht vind ik daarom extra bijzonder. Bovendien past de naam goed bij haar tekenstijl.

Producten

De kaarten en posters worden met zorg gedrukt door plaatselijke drukkerijen. Ze proberen op
een duurzame manier de kleinere ondernemers te ondersteunen. Mensen die net als zij met
passie werken aan hun producten. De kaarten zitten verpakt in een duurzame eco verpakking? De hoesjes zijn gemaakt van planten. Ze zijn helder, sterk en composteerbaar. De doorzichtige hoesjes kunnen na gebruik dus gewoon in de groene container.
De kaarten worden standaard verpakt met een kraft enveloppe. Kraft is een stevig papier met een natuurlijke uitstraling. Bovendien zijn ze geheel recyclebaar. De kaarten zijn gedrukt op FSC gecertificeerd papier met een prachtige, subtiele structuur. De structuur kun je het beste omschrijven als ‘geschept’. Deze geschepte structuur geeft het papier een ambachtelijke uitstraling. Het is een ongestreken papiersoort. Dit betekent dat er geen coating over het papier is aangebracht. Het papier voelt ruw aan en heeft een matte uitstraling.
Op ongestreken papier is goed schrijven, dus kunnen we allemaal mooie persoonlijke berichten op de Getekenddoorzusje kaarten kwijt.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten