• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Grimm's Toy's

Grimm's Toy's is een klein bedrijf in zuid Duitsland en is ontstaan in 1978. Het speelgoed wordt in een paar bedrijven in Europa gemaakt.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€112,95

Grimm's Toy's

Het merk

Grimm's Toy's is een klein bedrijf in zuid Duitsland en is ontstaan in 1978. Het speelgoed wordt in een paar bedrijven in Europa gemaakt. In Duitsland, bij het merk zelf, lakken ze het speelgoed met natuurlijke olie met kleur op waterbasis, waarna ze het speelgoed verzenden over de hele wereld. 

De producten

Onze collectie bevat een prachtige verzameling aan regenboog stapelaars in alle kleuren! De stapelaars, bestaande uit 12 bogen, passen perfect op elkaar. De grote regenboogtoren is omkeerbaar waardoor er allerlei andere torens mogelijk zijn! De toren kan dan wel 55 cm hoog worden, wow! Daarbij gaat het om het vinden van een nieuw evenwicht door de bewegelijkheid van de diverse bogen. Maar er kan natuurlijk ook een tunnel gebouwd worden of een huisje voor de dwergen... Deze regenboog van Grimm's Toy's zal altijd een onderdeel zijn van fantasierijk bouwen en spelen!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten