• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hartendief

Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€39,95 €15,00

Hartendief

Het merk

Hartendief is een Nederlands merk dat magische dingen ontwerpt en produceert voor magische mensen, omdat kinderen houden van dingen die de verbeelding aanspreken, inspireren en helpen wegdromen.
Al de producten zijn van de hand van Hylkia de Jong, ontwerper en oprichter van Hartendief. 

De producten

De collectie lampen voor kinderen heeft een mooie print aan de buitenkant en een geheim verhaal aan de binnenkant. Schakel 's nachts het licht in en je komt in een andere wereld. Elke lamp vertelt zijn eigen kleine verhaal. 

Met de behangcollectie proberen ze een ruimte te creëren waarin elk kind zijn fantasieverhaal kan spelen. Het cirkelvormige behang met een illustratie in waterverf en potlood creëert een spannende muur in een kinderkamer. Gecombineerd met een aantal mooie accentkleuren en een dromerige wandlamp, kunt u in een oogwenk een sfeer creëren in de kinderkamer van een kind.

De collectie muurstickers is als kleine dierenliefhebbers die je thuis uitnodigt. Ze lijken het lichtkoord vast te houden en ze zijn het perfecte element om het magische verhaal te voltooien. Sterrennacht, een machtige jungle, bloeiende bomen, een dromerige zwanenkoning, tjilpende vogels of de slaperige dieren rond een laat kampvuur ... Kijk goed en je vindt de magische wereld van Hartendief.

Het Hartendief-team bestaat uit een kleine groep enthousiaste mensen die de producten graag met plezier en toewijding ontwerpen en verkopen. Alle producten worden in eigen huis ontworpen en worden geproduceerd in Nederland, waar ze samenwerken met lokale fabrikanten. Ze proberen mensen en onze omgeving in onze workflow te respecteren en te overwegen, ze recyclen en hergebruiken zoveel mogelijk verpakkingen en kantoormateriaal als ze kunnen. Ze bevelen LED-verlichting of energiezuinige gloeilampen aan om energie op onze planeet te besparen.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten