• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hartendief

Geslacht
Kleuren
Leeftijd

Hartendief

Bij Hartendief ontwerpen ze magische dingen voor magische mensen. Omdat kinderen van dingen houden die inspireren, helpen wegdromen en de verbeelding de vrije loop laten. Al de producten zijn van de hand van Hylkia de Jong, ontwerper en oprichter van Hartendief.

De collectie lampen voor kinderen hebben een prachtige print aan de buitenkant en een geheim verhaal aan de binnenkant. Schakel het licht 's nachts aan en je gaat een andere wereld binnen. Elke lamp vertelt zijn eigen kleine verhaal.

Met de collectie behang proberen ze een ruimte te creëren waarin elk kind zijn fantasieverhaal kan spelen. Het cirkelvormige behang met een illustratie in aquarel en potlood creëert een spannende muur in een kinderkamer. Gecombineerd met een aantal mooie accentkleuren en een dromerige wandlamp kun je in een oogwenk een sfeer creëren in de kinderkamer van een kind.

De collectie muurstickers zijn als kleine dierenvrienden die je bij je thuis uitnodigt. Ze lijken het snoer van het licht vast te houden en ze zijn het perfecte element om het magische verhaal te voltooien.

Sterrennacht, een machtige jungle, bloeiende bomen, een dromerige zwanenkoning, getjilp van vogels of de slaperige dieren rond een laat kampvuur ..... Kijk goed en je zult de magische wereld van Hartendief vinden.

Hartendief is een Nederlands merk dat magische dingen ontwerpt en produceert voor magische mensen. Het Hartendief-team bestaat uit een kleine groep enthousiaste mensen die graag de producten ontwerpen en verkopen met plezier en toewijding.

Al de producten zijn in eigen huis ontworpen en worden geproduceerd in Nederland, waar ze samenwerken met lokale fabrikanten. Ze proberen mensen en onze omgeving in onze werkstroom te respecteren en te overwegen, ze recyclen en hergebruiken zoveel mogelijk van de verpakkingen en kantoormaterialen als ze kunnen. Ze adviseren ledlampen of energiezuinige gloeilampen om energie te besparen op onze planeet.