• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Iris Hantverk

Iris Hantverk maakt eco producten voor het huis(houden). Dat het hier om Zweeds design gaat is meteen duidelijk door de frisse, eenvoudige, op de natuur geinspireerde ontwerpen. Duurzaam hout, biologisch afbreekbaar materiaal.
Geslacht
Kleuren

Iris Hantverk

Het merk

Iris Hantverk maakt eco producten voor het huis(houden). Dat het hier om Zweeds design gaat is meteen duidelijk door de frisse, eenvoudige, op de natuur geinspireerde ontwerpen. Duurzaam hout, biologisch afbreekbaar materiaal. Dat vinden ze erg belangrijk bij Iris Hantverk. Gemaakt door vakmensen en geproduceerd volgens een oude Zweedse traditie. 

Team Iris Hantverk: "Onze visie is om het traditionele borstelbindende beroep nieuw leven in te blazen. Door functionele producten te maken met een goed design gecombineerd met de kwaliteit van natuurlijke materialen en de solide techniek van de vakman."

Het ontstaan

Sinds augustus 2012 leiden Richard Sparrenhök en Sara Edhäll het bedrijf. In 2012 trok Socialdepartementet de steun in die is uitbetaald voor activiteiten voor ambachtslieden met een visuele beperking. Dat was sinds de jaren vijftig de belangrijkste inkomsten voor die functie. De toenmalige eigenaar van Iris Hantverk besloot toen om het bedrijf aan de huidige eigenaars te verkopen - beiden hebben jarenlang in het bedrijf en het management gewerkt. "We zijn allebei erg blij om dit bedrijf met zoveel geschiedenis en traditie over te nemen en te laten groeien. We waarderen in het bijzonder de ondersteuning van visueel gehandicapte vakmensen van De Blindas Väl wiens genereuze bijdragen deze website en webshop hebben gemaakt. We geven veel om de vakmensen en het voortbestaan ​​van de kwastbindende fabriek. Wij geloven dat velen zoals wij het gevoel en de kwaliteit waarderen van een handgetekende borstel gemaakt van natuurlijke materialen."

Iris Hantverk: onze favoriet als het om kapstokken gaat!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten