• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Konges Sløjd

Konges Sløjd is gevestigd in Copenhagen, Denemarken, en staat voor kwaliteit, functionaliteit en eenvoud.
Alle producten zijn geproduceerd in goede werkomstandigheden.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
Maat
€107,45 €65,00

Konges Sløjd

Konges Sløjd

Konges Sløjd is gevestigd in Copenhagen en Denemarken. Ze staan voor kwaliteit, functionaliteit en eenvoud. De producten zijn tot in detail gemaakt, en ze garanderen dat de artikelen 100% kwaliteit hebben. Konges Sløjd doen hun uiterste best om elke dag een klein beetje magischer te laten voelen. Soms maakt de kers op de taart het verschil - zelfs, misschien vooral, als de vuile vaat zich opstapelt en je een jaar niet hebt geslapen. Ze hebben een universum van speelse kwaliteitsontwerpen gecreëerd die het wilde, het gevarieerde en het perfect imperfecte leven met kinderen koesteren. Het is duidelijk dat onze kinderen onze toekomst zijn. Bij konges Sløjd willen ze voor beide het beste zorgen. Ze houden deze missie vanaf de allereerste dag zeer dicht bij hun hart. De ambities van Konges Sløjd zijn hoog, maar ook realistisch. 

Duurzaamheid

Hoewel het gebruik van organisch materiaal niets nieuws voor hun is, konden ze in 2021 eindelijk hun GOTS-certificering valideren, maar ze zullen hier niet stoppen: ze hebben een nieuwe duurzame ontwerpstrategie ontwikkeld voor hun constante verkenning van meer ecologische materialen en productie mogelijkheden.

Vanaf het begin van Konges Sløjd hebben ze altijd vertrouwd op een hechte, vertrouwensrelatie met hun leveranciers. Dat waarborgt de beste kwaliteit van hun producten en zorgt ervoor dat ze onder goede arbeidsomstandigheden worden geproduceerd. Ze willen duurzame relaties opbouwen om hun impact op het milieu te verbeteren en de sociale normen in onze hele toeleveringsketen te verhogen. Konges Sløjd werkt ook samen met verschillende NGO's die zich richten op het welzijn van kinderen en hun recht om te spelen en een onbezorgde jeugd te hebben.

Iedereen bij Konges Sløjd profiteert van de ruimdenkende, diverse en warme cultuur. Ze bevorderen de empowerment van alle medewerkers en partners en geloven oprecht in de kracht van collaboratieve intelligentie. Konges Sløjd moedigt iedereen aan om hun mening te uiten en hun wildste ideeën voor te stellen.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten