• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Letters and Lines

Letters and Lines is een creatieve studio gericht op illustratief ontwerp en ansichtkaarten. De stijl van dit bedrijf zouden zij zelf omschrijven als minimalistisch en “straight to the point.”
Geslacht
Kleuren

Letters and Lines

Het merk

Letters and Lines is een creatieve studio gericht op illustratief ontwerp en ansichtkaarten. De stijl van dit bedrijf zouden zij zelf omschrijven als minimalistisch en “straight to the point.” Bij het ontwerpen van kaarten proberen de makers het te zeggen zoals het is en de boodschap over te brengen zoals hij bedoeld is. “je bent een pracht persoon.”of “mam ik ben zo blij dat jij mijn moeder bent.”

Inspiratiebronnen

Vaak halen zij hun inspiratie uit dingen die ze horen of zien. "'Jij bent mijn lievelingsmens' is gebaseerd op wat een leerling van een goede vriendin van me tegen haar zei “juf u bent mijn lievelingsmens.” Een mooier compliment kun je niet krijgen!"

Kleine moeite

Een kaartje is een kleine moeite, maar soms zeggen we met een kaartje meer dan dat we in woorden durven te zeggen. In kaarten heeft Letters and Lines een basis gevonden om veel van hun ideeën op los te laten. Het is laagdrempelig en persoonlijk, je kunt er veel mensen mee bereiken en andere kunnen er op hun manier weer betekenis aan geven. Dat is een mooi gegeven als je een ansichtkaart geeft!

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten