• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Liewood

Liewood creëert onweerstaanbare producten voor het moderne gezin - van biologische textielproducten en zachte breisels. Alles bij elkaar creëren de producten een uniek, puur en eenvoudig universum - en ze zijn allemaal het resultaat van ons 360-graden beg
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
Maat

Liewood

Ontstaan Liewood

Liewood is in de zomer van 2015 opgericht door Anne Marie Lie Nielsen met als doel een uniek kinderinterieurconcept te creëren waarbij functionaliteit, fijne lijnen en eenvoudige details centraal staan. Anne Marie heeft 15 jaar ervaring in de mode-industrie met ontwerp, sourcing en productie voor internationale retailmerken. Het DNA in Liewood is het resultaat van Anne Maries passie voor design, esthetiek en de overtuiging dat schoonheid in de details zit. Als moeder van kleine kinderen sluit Anne Marie zich aan bij de eisen van een modern gezin, een begrip dat het hart en de ziel van Liewood is.

Het concept

Liewood creëert onweerstaanbare producten voor het moderne gezin - van biologische textielproducten en zachte breisels. Alles bij elkaar creëren de producten een uniek, puur en eenvoudig universum - en ze zijn allemaal het resultaat van ons 360-graden begrip van het algehele ontwerpproces. De ambitie van Liewood is simpel: pleiten voor slow living - producten maken die generaties lang meegaan.

De productie

Liewood is gevestigd in Kopenhagen en hun universum is diep geworteld in de Scandinavische designtraditie.
Liewood ontwerpt conceptueel sterke producten - met respect voor de tederheid en onschuld van de kindertijd en de levensstijl van moderne gezinnen. De producten zijn in staat om hedendaagse families overal te volgen – met verschillende doelen voor ogen. Pure vormen en delicate prints vol persoonlijkheid gaan hand in hand met functionaliteit - waardoor Liewood het leuke en fantastische alternatief is. Liewood producten worden gemaakt op basis van origineel vakmanschap, de beste materialen en met een moderne benadering van design. Liewood stelt hoge kwaliteitseisen aan zowel producten als klantenservice, en alles wat ze doen wordt met zorg en aandacht gedaan.
Liewood heeft een compromisloze en ethische benadering van productie. Ze worden gedreven door sterke waarden en nemen beslissingen op basis van diepgaande kennis en ervaring.
Al de producten worden geproduceerd onder gecontroleerde, veilige en eerlijke omstandigheden en van bekwame leveranciers die geen concessies doen aan werkgelegenheid of milieu. De textielproducten worden gemaakt in India bij een GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerde leverancier. Liewood gebruikt de best mogelijke materialen, die voldoen aan strenge eisen en kwaliteitscontroles - en volgen persoonlijk elke collectie van tekentafel tot winkelschap.

De producten

Liewood staat bekend om hun mooie kwaliteit producten. Mevrouw Aardbei heeft dan ook een ruim en divers assortiment. Om een paar dingen op te noemen hebben we veel items voor het decoreren van de kinderkamer, hemeltjes, vlaggetjes en nachtlampjes in hippe kleuren die de kamer veel sfeer geven. Voor de verzorging van je kinderen hebben we zachte hydrofiele doeken, mooie speentjes en billendoekjesboxen. Om aan tafel nog leuker te maken hebben we veel keuze in het kinderservies en slabben. Van siliconen bordjes met verschillende vakjes tot PLA serviessetjes waarbij alles in 1 set zit. Een ding is zeker, bij Liewood heb je genoeg keuze!
Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten