• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Little Lights

Ontmoet Little Lights. Ze zijn een klein familie bedrijf uit Krakow, Polen. Ze maken lampen voor gezinnen over de hele wereld. 
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€71,95 €55,00

Little Lights

Het merk

Ontmoet Little Lights. Ze zijn een klein familie bedrijf uit Krakow, Polen. Ze maken lampen voor gezinnen over de hele wereld.  Het verhaal begon met hun vossenlamp. Ze wilden dat de lamp een huisdier leek die naast het bed zou slapen. Hun droom was om naast de prachtige vorm, kleine lampjes toe te voegen die mooi licht gaven om het kamertje gezellig te maken om te slapen en te lezen. 

Ze focussen zich op het dennenhout omdat de geur, de textuur en het verhaal van het hout fantastisch is. Dit maakt de lampen exclusief en duurzaam waardoor de lamp generaties lang mee zal gaan.  

De mensen achter Little Lights brengen hart en talent in alle stadia van de lampen. Elke lamp gaat een lange weg voor het in je handen terecht komt. Zagen, schuren, schilderen... Het meeste werk gebeurd met de hand met oog voor detail. Elke lamp is hierdoor uniek! 

Wat belangrijk is voor Little Lights is om de fantasie te stimuleren en dromen te volgen. Ze willen meer kleur, vrolijkheid en warmte in huis brengen. Om fijne onvergetelijke momenten te creëren uit de kindertijd.  

De producten

Deze leuke handgemaakte lampen van van Little Lights zijn gemaakt van massief dennenhout. Sterk, duurzaam en mooi! De lamp is geschikt als nachtlamp, geeft gezellig licht waardoor je kindje zich er veilig bij zal voelen. We verkopen de lampen deels op pre-order, waardoor het assortiment extra groot wordt! Verschillende varianten, van regenbogen tot auto's, van raketten tot dieren... De keuze is reuze bij Little Lights!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten