• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Little & Pure posters

Little & Pure is in 2014 opgericht door Willemijn de Jong, moeder van 4 kids en creatieve ondernemer met hart en ziel. In 2015 hebben ze de trend gezet om de ouderwetse schoolplaten in een nieuw jasje te steken. De schoolplaten zijn bedoeld als ‘praat pla
Geslacht
Kleuren
€29,95 €15,50
€29,95 €15,50

Little & Pure posters

Het merk

Little & Pure is in 2014 opgericht door Willemijn de Jong, moeder van 4 kids en creatieve ondernemer met hart en ziel. In 2015 hebben ze de trend gezet om de ouderwetse schoolplaten in een nieuw jasje te steken. De schoolplaten zijn bedoeld als ‘praat platen’. Ze hopen dat het kinderen en ouders inspireert om samen woorden te oefenen, te benoemen en dat er misschien wel mooie verhalen loskomen. Als extraatje zijn de praatplaten aan beide kanten bedrukt, zodat je ze kunt afwisselen. 

De kernwaarde

Bij het ontwikkelen van onze eigen producten denken ze bij Little and Pure altijd goed na over de duurzaamheid. De schoolplaten worden gedrukt met de nieuwe, minder milieu belastende LED- UV droging in eigen drukkerij, iets wat Little & Pure erg belangrijk vind!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten