• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lorena Canals

Lorena Canals is een merk opgericht in 1990, gespecialiseerd in tapijten en textielaccessoires die zowel praktisch als stijlvol zijn.
Geen producten gevonden...

Lorena Canals

Het merk

Lorena Canals is een merk opgericht in 1990, gespecialiseerd in tapijten en textielaccessoires die zowel praktisch als stijlvol zijn. Alle kleden zijn gemaakt van 100% katoen, waardoor deze tapijten in de wasmachine kunnen en voldoen aan de behoeften van de moderne leefstijl. Alles is begonnen toen de oprichtster zich afvroeg waarom we de vloerkleden van de kinderen zelf niet kunnen wassen. Omdat er geen geschikt kleed op de markt was, ging ze op pad om haar eigen kleed te maken.

Op dit moment

Inmiddels heeft Lorena Canals twee eigen fabrieken in India. Kantoren in Barcelona en New York. Magazijnen in Europa, Azië en de Verenigde Staten, werkt de ontwerpster zij aan zij met meer dan 170 ambachtslieden die voor elk detail zorgen in het meest handgemaakte uitwerkingsproces. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot eerlijke handel. De vloerkleden en accessoires zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor ze geschikt zijn voor elke kamer.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten