• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Maileg

Het Deense designmerk Maileg is in 1999 opgericht door Dorthe en Erik Mailil. Dorthe heeft een unieke stijl en is verantwoordelijk voor het design van alle Maileg producten. De konijnenserie is inmiddels wereldwijd bekend, maar ook de andere beestjes...
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€25,00
€21,00
€18,50
€28,95

Maileg

Het ontstaan

Het Deense designmerk Maileg is in 1999 opgericht door Dorthe en Erik Mailil. Dorthe heeft een unieke stijl en is verantwoordelijk voor het design van alle Maileg producten. De konijnenserie is inmiddels wereldwijd bekend, maar ook de andere beestjes zijn met liefde gemaakt. 

De ontwerpen

Bij Maileg wordt elk ontwerp wordt met veel oog voor detail gemaakt, de Maileg producten worden deels met de hand gemaakt en er wordt altijd gezocht naar bijzondere materialen. Waar mogelijk kiezen ze voor biologisch katoen, maar veelal wordt gebruik gemaakt van een mengeling van stoffen om zo tot de meest bijzondere combinaties te kunnen komen. Er wordt hoe dan ook altijd gekozen bij Maileg voor de allerbeste materialen, waaronder; biologisch katoen, gifvrije en loodvrije verf en recyclebaar hout.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten