• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mamamemo

Mamamemo is een Deens merk met prachtig houten speelgoed. MaMaMeMo is een Deens kinderspeelgoedmerk, ontworpen door Deense AM-spellen, dat staat voor kinderen die pret maken met een educatieve stimulatie.
Geen producten gevonden...

Mamamemo

Mamamemo

Mamamemo is een Deens merk met prachtig houten speelgoed. MaMaMeMo is een Deens kinderspeelgoedmerk, ontworpen door Deense AM-spellen, dat staat voor kinderen die pret maken met een educatieve stimulatie. Een groot deel van de collectie is gemaakt van hout en de producten zijn mooi verpakt. Hierdoor zijn de producten erg leuk om cadeau te geven. 

Realistisch speelgoed

MaMaMeMo geeft kinderen een beeld van het volwassene leven. Mamamemo heeft veel speelgoed die kinderen herkennen uit het dagelijks leven waardoor het nog leuker is om met dit speelgoed te spelen. Wat is het leuk om papa en mama na te doen! Het merk heeft speelgoed waarmee het kind op een educatieve manier pret maakt. 

Breed assortiment en een stijlvol design

Het speelgoedmerk heeft een groot assortiment van houten speelgoed, dat het kind uren lang speelplezier geeft en flink kennis laat maken met de realiteit. Denk bijvoorbeeld aan springtouwen, tollen, keukens, meubels, knuffels, voeding en nog veel meer. Het design is daarnaast zeer mooi ontworpen zonder al te veel poespas.

Het Deense speelgoedmerk MaMaMeMo is uw garantie voor het stimuleren, pret maken en kleurrijk speelgoed in hoge kwaliteit en uniek Deens design ter verbetering van het welzijn van alle kinderen door middel van te spelen. Het speelgoed heeft dan ook educatieve kwaliteit met een hoge didactische inhoud. Kortom Top speelgoed voor een eerlijke prijs van Mamamemo.

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten