• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Olli Ella

Olli Ella is ontstaan vanuit het idee dat de artikelen voor de kinderkamer gemaakt zijn maar op andere plekken niet zou misstaan. Alle artikelen uit de Olli Ella collectie zijn gemaakt voor de kinderkamer.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€49,00
€44,90 €29,75
€44,90 €31,50
€39,90
€39,90
€22,50
€12,90

Olli Ella

Het ontstaan

Olli Ella is ontstaan vanuit het idee dat de artikelen voor de kinderkamer gemaakt zijn maar op andere plekken niet zou misstaan. Alle artikelen uit de collectie zijn gemaakt voor de kinderkamer maar staan ook echt fantastisch in een volwassen interieur!
Olli Ella is geboren in 2009 in Londen, Engeland. Zussen Chloe en Olivia Brookman creerden een collectie met  kinderkamer meubels en baby dekens die speels, iconisch en bovenal prachtig gemaakt waren. Voordat ze startten met Olli Ella hebben Chloe en Olivia design en art history gestudeerd, en openden een kleine art gallery in het hart van London, gespecialiseerd in 20e kunst uit de 20e eeuw.

De producten

Bij Olli Ella houden ze erg van spelen met kleur en design. Onze collecties geven een knipoog naar onze vakanties naar het buitenland. Ze zijn heel serieus over kwaliteit. Alle artikelen worden met veel zorg gemaakt in Engeland en Australie. En wanneer het merk uit het buitenland importeren kiezen ze leveranciers die fair trade zijn, onze kwaliteit en ons oog voor detail delen.

De lancering

Sinds de lancering, heeft Olli Ella een toegeweide en steeds grotere collectie artikelen voor kinderkamers. Chloe en Olivia doen inspiratie op uit hun eigen kindertijd en hun eigen kinderen. Olli Ella ontwerpen zijn nostalgisch maar tegelijkertijd modern, de ontwerpen stelen de harten bij de meeste ouders, kinderen en  design beinvloeders. Chloe woont in Sydney Australie met haar familie, en Olivia woont in London, Engeland. Ze skypen elke dag en houden van elke centimeter van Olli Ella.

We hopen dat jullie dat ook doen!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten