• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ooh Noo

Wanneer getalenteerde designers eigen dekbedden ontwerpen voor hun eigen kinderen komen er mooie dingen tot leven bij Ooh Noo.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€108,00

Ooh Noo

Het ontstaan van dit prachtige merk

Wanneer getalenteerde designers eigen dekbedden ontwerpen voor hun eigen kinderen komen er mooie dingen tot leven bij Ooh Noo. Dit merk is ontstaan toen een van de ontwerpes moeder werd. Ze wilde het beste voor haar kinderen: dekbedovertrekken die mooi ontworpen zijn en gemaakt van pure materialen die oneindig gewassen kunnen worden. Overtrekken die ze kan mixen en matchen voor beide kinderen: een jongen en een meisje. Een overtrek dat ze door kan geven aan een andere familie of kleinkinderen.

Verantwoord spelen

Elk item is vooraf getest door haar eigen familie, de kinderen deden hun best om een grote rommel te maken en hun moeder waste de dekbedden zonder problemen uit. Daarnaast keek ze goed naar wat het meest comfortabel was en waar de kinderen het meest van hielden. Alleen de items die aan deze voorwaarden voldeden zijn in de collectie gekomen.

Mix and match

De collectie van Ooh Noo wordt constand geupdate met nieuwe en leuke designs en artikelen. De meeste zijn heel exclusief. Ze maken alleen een klein aantal items van elk ontwerp en kleur. Sommige artikelen worden met de hand gemaakt op bestelling.

Ze maken elk item met de hand. Omdat ze daar van houden.

De hele Ooh Noo collectie is ontworpen in de Europa en is hier ook geproduceerd, met de hand. Het team is heel klein. Het bestaat uit een paar jonge designers, schilders en artiesten, een printer, een naaister en iemand die met mooie teksten komt. Ze houd de site bij - met de hulp van een programmeur. De medewerkers van Ooh Noo ontwerpen en maken de producten omdat ze er van houden!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten