• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

OYOY

OYOY is meer dan alleen een designmerk OYOY is voor moderne gezinnen die op zoek zijn naar herinneringen uit hun kindertijd en het creëren van nieuwe. Hun designcollecties zijn geworteld in de Deense tradities van eenvoud. Ze vertegenwoordigen een speelse
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
Sold out
OYOY circus tent clay
€57,80
-49%
OYOY rotan spiegel cherry
OYOY rotan spiegel cherry
€88,00 €45,00
€68,00 €45,00
-37%
OYOY placemat yummy Croissant
€22,00 €13,95
-32%
OYOY rammelaar Larva
OYOY rammelaar Larva
€22,00 €15,00
-41%
OYOY placemat kleine Finn
€16,95 €9,95
€48,00 €23,95

OYOY

Ontstaan OYOY

Het Deense bedrijf OYOY Living Design is in januari 2012 opgericht door de Deense ontwerpster Lotte Fynboe. De ontwerpen zijn klassiek, functioneel en duurzaam met unieke details en aantrekkelijke kleurencombinaties. Beïnvloed door traditioneel Deens design, zijn de producten herontwerpen van jeugdherinneringen. Op basis van deze herinneringen worden unieke producten gecreëerd waarbij de focus ligt op vorm en vorm ontmoetingsfunctionaliteit.

De naam is geïnspireerd op de OY-letters, die sinds 1929 de handtekening zijn op alle Deense vliegtuigen. Ongeacht waar ter wereld de vliegtuigen zich bevinden, het gevoel bij Denemarken te horen is belangrijk. Bij OYOY Living Design zijn ze trots op hun roots en de letters OY staan ​​voor ons Deense erfgoed.

OYOY

OYOY is voor gezinnen die op zoek zijn naar het ophalen van jeugdherinneringen en het creëren van nieuwe. Meer dan alleen een designmerk...
We hebben ze allemaal: de herinneringen. Het kunnen herinneringen zijn aan je kindertijd, herinneringen aan iets liefs dat iemand tegen je zei, herinneringen aan wat je op een precieze datum hebt gedaan en waar je was toen het gebeurde, herinneringen aan iets ergs, herinneringen aan iets leuks, herinneringen aan je favoriete speelgoed uit je kindertijd. Het beste is dat niemand de herinneringen kan wegnemen. Ze zijn voor altijd bij je. De beste herinneringen worden vaak impulsief gecreëerd en gaan vaak over het nemen van de tijd om samen te zijn en alledaagse activiteiten te vergeten.
SAMENHANG. Definitie van saamhorigheid en waarom we er hulde aan brengen:
Een van de sterkste waarden is het gevoel bij anderen te zijn - verenigd in een gemeenschap en het gevoel deel uit te maken van een groep. De groep kan familie, vrienden of kennissen zijn. Door ervaringen en tijd samen door te brengen, wordt het gevoel van saamhorigheid versterkt. ’
Het familiegevoel staat bij OYOY voorop. Ze streven ernaar dat de ontwerpen een belangrijk onderdeel zijn van de omgeving die het gevoel van nabijheid en saamhorigheid geeft.

OYOY Mini

Met het idee om een ​​merk voor het hele gezin te zijn, is het belangrijk om ontwerpen te maken voor iedereen in het gezin. Het MINI-universum van OYOY is een leuk en speels universum vol met schattige accessoires en interieur voor kinderen en speelse zielen. Het universum stimuleert creativiteit en spel en creëert de perfecte setting waar nieuwe herinneringen kunnen worden gecreëerd.
De kinderkamer is het eigen toevluchtsoord van het kind en de kamer moet een omgeving creëren voor spel, creativiteit, maar ook rust en ontspanning. OYOY geloofd dat het in de digitale maar hectische wereld waarin we allemaal leven belangrijk is dat de kleintjes hun verbeeldingskracht en creativiteit ontwikkelen door te spelen. Creëer een inspirerende en harmonieuze omgeving die ruimte maakt voor alle behoeften van je kleintje.
De MINI collectie bestaat uit kindermeubels die zo klassiek zijn dat de volwassenen er in alle kamers van het huis mee willen decoreren. Ontdek een brede selectie textiel, waaronder beddengoed, vloerkleden, muurhangers en kussens in leuke vormen, allemaal met prachtige details en verleidelijke kleurencombinaties die allemaal een gezellige sfeer creëren. Door de hele collectie heen vind je dessins met dieren die voor het kind direct herkenbaar lijken, en die zeker vreugde en een glimlach creëren. Creëer kleine hoekjes en ruimtes in de kinderkamer.

Beïnvloed door traditioneel Deens design, zijn de producten herontwerpen van jeugdherinneringen. Op basis van deze herinneringen worden unieke producten gemaakt die gericht zijn op vorm en functionaliteit voor het ontmoeten van vormen. Ontdek herkenbare ontwerpen en fenomenen uit de kindertijd zoals de prachtige regenboog. De mysterieuze schoonheid van de regenboog heeft mensen door de tijd heen gefascineerd en geïnspireerd. In de kindertijd hebben we de regenboog uit het raam van de kinderkamer gezien, uit het autoraam op een autorit, op een wandeling met het gezin, op vakantie of ergens heel anders. Het komt uit de lucht vallen en het verbazingwekkende kleurenspel in de boog lijkt ons altijd betoverend en magisch.
We hebben ze allemaal: de herinneringen. De beste herinneringen zijn vaak uit de kindertijd en daarom is het een belangrijke taak als volwassene om ervaringen en herinneringen te creëren met de kinderen - het liefst met andere generaties in het gezin. Volwassenen moeten samen met het kind een kamer creëren die de kleine aanmoedigt om de familie en vrienden uit te nodigen in hun volledig eigen ruimte en ervoor zorgt dat ze er tijd willen doorbrengen. Welkom in de OYOY dromerige MINI-universum, dat jeugdherinneringen vol vreugde en liefde presenteert.

Duurzaamheid en veiligheid

REACH staat voor Registratie, Evaluatie, Autorisatie en Beperking van Chemische Stoffen. Dit is de naam van een EU-verordening die ervoor moet zorgen dat de verschillende soorten chemicaliën die in de EU worden gebruikt, geen gevaar opleveren voor mens en milieu. Alle producten die op de Europese markt worden verkocht, vallen onder deze chemicaliënwetgeving. De producten van OYOY Living Design voldoen aan de eisen van REACH, omdat ze ervoor zorgen dat onze producten geen verboden stoffen bevatten.
OEKO-TEX® Standard 100 is een productcertificering waarbij geen gebruik wordt gemaakt van chemische stoffen die schadelijk zijn of worden vermoed voor onze gezondheid. De certificering is een van 's werelds toonaangevende textielgezondheidslabels en staat bekend onder het merk 'Trust in Textiles'. De overgrote meerderheid van onze producten is gemaakt van OEKO-TEX gecertificeerd textiel - inclusief in twee verschillende classificaties met betrekking tot OYOY LIVING en OYOY MINI producten:
• Producten voor baby's en peuters tot 36 maanden vallen onder PRODUCTKLASSE 1.
• Producten in de vorm van woondecoratie en decoratiematerialen, zoals tapijten, theedoeken, meubelstoffen en textielvloeren, vallen onder PRODUCTKLASSE 4.
We werken er continu aan om nog meer van onze producten te produceren in overeenstemming met de eisen van OEKO-TEX.
FSC is een certificering die ervoor zorgt dat er niet meer hout wordt verwijderd voor productie dan het bos kan reproduceren. Tegelijkertijd is de FSC een garantie dat dieren en planten worden beschermd en dat de getroffen werknemers in het bos goed zijn opgeleid en goed zijn verzekerd van veiligheidsuitrusting en lonen. Het is heel veelomvattend om FSC-gecertificeerd te worden, zowel voor OYOY als voor de leveranciers, maar ze proberen zoveel mogelijk leveranciers te kiezen die FSC-gecertificeerd hout gebruiken.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten