• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

OYOY

OYOY is meer dan alleen een designmerk OYOY is voor moderne gezinnen die op zoek zijn naar herinneringen uit hun kindertijd en het creëren van nieuwe. Hun designcollecties zijn geworteld in de Deense tradities van eenvoud. Ze vertegenwoordigen een speelse
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

OYOY

OYOY is meer dan alleen een designmerk OYOY is voor moderne gezinnen die op zoek zijn naar herinneringen uit hun kindertijd en het creëren van nieuwe. Hun designcollecties zijn geworteld in de Deense tradities van eenvoud. Ze vertegenwoordigen een speelse maar ongecompliceerde esthetische benadering van design en begeleiden het dagelijkse gezinsleven.

Het Deense bedrijf OYOY Living Design is in januari 2012 opgericht door de Deense ontwerpster Lotte Fynboe. De ontwerpen zijn klassiek, functioneel en duurzaam met unieke details en aantrekkelijke kleurencombinaties. Beïnvloed door traditioneel Deens design, zijn de producten herontwerpen van jeugdherinneringen. Op basis van deze herinneringen worden unieke producten gecreëerd waarbij de focus ligt op vorm en vorm ontmoetingsfunctionaliteit.

De naam is geïnspireerd op de OY-letters, die sinds 1929 de handtekening zijn op alle Deense vliegtuigen. Ongeacht waar ter wereld de vliegtuigen zich bevinden, het gevoel bij Denemarken te horen is belangrijk. Bij OYOY Living Design zijn ze trots op hun roots en de letters OY staan ​​voor ons Deense erfgoed.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten