• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Raduga Grez

Het merk Raduga Grez wordt gerund door een familie in een kleine fabriek waar voorheen babushka's werden gemaakt wordt nu het mooiste speelgoed gemaakt.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€30,95 €25,00
€21,95 €16,00

Raduga Grez

Het ontstaan

Raduga Grez is een familiebedrijf voor speelse, langzame en door de natuur geïnspireerde gezinnen. We creëren ons speelgoed met de ambitie om speelgoed als kunst te maken. De producten worden gemaakt in een kleine fabriek waar voorheen babushka's werden gemaakt. Al hun speelgoed is 100% handgemaakt. Inmiddels werken ze met houtbewerkers van de derde generatie. Hiervoor maakten ze de welbekende babushka poppetjes. Generaties lang wordt de kennis van houtbewerking overgedragen en nu gebruikt om prachtig speelgoed te ontwikkelen en te produceren.

Raduga Grez gebruikt alleen linden hout of beukenhout. Het speelgoed is geïnspireerd op de wereld om ons heen; de natuur.
 
Ze maken speelgoed in kleine batches. Ze geloven in less is more en creëren een andere manier van spelen, voor zowel ouders als kinderen. Elke stap wordt handmatig gedaan. Ze doen hun best om plastic in verpakkingen te vermijden. Het speelgoed is verpakt in kartonnen dozen of genaaide katoenen zakjes.

De producten

De mooie regenboog stapelaar bijvoorbeeld van Raduga Grez bestaat uit 7 bogen in mooie zandkleuren. Ontworpen om kinderen visueel, mentaal en creatief te stimuleren. Kinderen bouwen er torens, tunnels, bruggen of huisjes mee; de mogelijkheden zijn eindeloos. Handbeschilderd met verf op waterbasis. De stukken zijn dus veilig wanneer ze tijdens het spelen in de mond gestopt worden. Voor het speelgoed gebruiken ze alleen massief hout en niet-giftige verf of olie op waterbasis. Ze behouden het houtpatroon en de textuur in elk speelgoed.
 
Raduga Grez: een prachtig merk voor houten speelgoed!
 
Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten