• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Souza

Souza! werd in 1998 opgericht door Angeliek Clercx-de Jager. Het merk is ontstaan uit liefde voor de fantasie. Het begon heel klein, met een ‘verpleegsters-setje’ voor in de verkleedkist op school. Later volgden er allerlei variaties op.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€9,95
€9,50
€13,95
€8,50
Sold out
Souza zwaard Silas
€2,95
€8,95
€2,95
€21,95
€32,95

Souza

Ontstaan Souza!

Souza! werd in 1998 opgericht door Angeliek Clercx-de Jager. Het merk is ontstaan uit liefde voor de fantasie. De droom van Angeliek was om met verkleedkleding de fantasie van kinderen te prikkelen, en hen zo te stimuleren hun creativiteit te ontwikkelen. Het begon heel klein, met een ‘verpleegsters-setje’ voor in de verkleedkist op school. Later volgden er allerlei variaties op dit outfitje, en dat bleef niet onopgemerkt!

Producten

Souza! is een bedrijf dat eigen unieke ontwerpen en collecties maakt, produceert, en verkoopt via de winkels. Ze bieden veel verschillende make-up en nagellaksetjes aan. Je vindt bij Souza nog een stuk ouderwets vakmanschap. Met een klein en enthousiast team ontwerpen ze, vanuit Nederland, de vrolijke designs en bijzondere details die zo kenmerkend zijn voor al de producten.

In meer dan 40 landen wereldwijd verrijken ze dagelijks de fantasiewereld van kinderen! Souza is trots op de kwaliteit van hun producten. Ze zijn ook trots op het feit dat ze deze hoge kwaliteit leveren voor de beste prijs. Dat kunnen ze doen dankzij hun jarenlange nauwe samenwerking met betrouwbare partners in Azië.

Souza's internationaal distributienetwerk bestaat uit door ons zorgvuldig geselecteerde agenten en distributeurs.

Het succes van Souza is grotendeels te danken aan de unieke ontwerpen en daarbij de aandacht voor detail en kwaliteit! Het merk heeft een aantal verschillende prijzen en onderscheidingen gewonnen, waaronder de Best Toy Award en de Junior Design Award. Souza blijft ontwerpen, innoveren en nieuwe producten ontwikkelen om aan de vraag van de klanten te voldoen. Souza hun uiteindelijke doel is kinderen blijven inspireren om hun fantasie de vrije loop te laten.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten