• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Shop de mooiste muurstickers en posters van Studio Loco bij Mevrouwaardbei.nl

Shop de producten van Studio Loco eenvoudig bij Mevrouwaardbei.nl | Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! | Mooi ingepakt | 9.7 klantbeoordeling
Geslacht
Kleuren

Shop de mooiste muurstickers en posters van Studio Loco bij Mevrouwaardbei.nl

Het merk

Studio Loco is een merk dat gave items ontwerpt voor kleine mensjes.

Na de geboorte van haar twee dochters zat freelance illustrator Nathalie De Bock vol inspiratie en energie. Ze stampte eigenhandig lifestyle brand Studio Loco uit de grond, waarmee ze zich richt op decoratie voor de kleinsten onder ons.

Nathalie was op zoek naar iets wat haar verlangen naar eigenzinnige, stijlvolle en interessante stuks voor de kinderen kon vervullen. Leuk weetje: Loco komt van de beginletters van haar dochters namen Louise en Colette. Dat haar twee oogappels haar grootste inspiratiebron zijn, hoeft dan ook niet te verbazen.

De collectie

Wat je ook zoekt voor de kamer van zoon – of dochterlief, bij Studio Loco ben je zeker aan het juiste adres. De muurstickers die Nathalie zelf ontwerpt, katapulteren je terug naar de dromerige fantasiewereld van eenhoorns, superhelden en regenbogen. Het blijven tenslotte graag geziene items in de kinderkamer. Ze is grafisch ontwerpster en werkt liefst eerst op papier, met aquarel, stift, potlood, ... Als ze tijd over heeft, maakt ze leuke ontwerpen op kindermaat. Ze probeert altijd humor en plezier te verwerken in haar vrolijke objecten met Studio Loco.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten