• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tapis Petit

Tapis Petit heeft een mooi assortiment aan kleden voor in de kinderkamer.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

Tapis Petit

Ontstaan Tapis Petit

Plots leek alles samen te komen. De avontuurlijke geest van Annemiek Wessels Boer - Bangma vertelde haar dat het tijd was om de droom na te jagen om het op haar manier te doen. Ze vond het heerlijk om de wereld rond te reizen voor haar werk en ze is er altijd op gebrand om schatten te vinden door afgelegen fabrieken binnen te gaan. Op haar knieën op betonnen vloeren heeft ze vele collecties opgebouwd, kwaliteiten besproken en altijd gestreefd naar het beste resultaat voor de bedrijven waarvoor ze heeft gewerkt.

Ongeveer 20 jaar later vielen alle puzzelstukjes op hun plaats. De diepgaande ervaring in de speelgoed- en woonmodedetailhandel en de kracht om trends te vertalen in toegankelijke ontwerpen, gecombineerd met de passie voor interieur, waren het perfecte kruispunt voor Tapis Petit om te ontstaan. Dankzij een duidelijke focus en een ondernemende houding is Tapis Petit in staat mooie producten aan te bieden voor betaalbare prijzen.

Producten en duurzaamheid

De wereld verandert snel en we zijn ons allemaal bewust van onze verantwoordelijkheid voor toekomstige generaties. We bevorderen sociale gelijkheid en veilige arbeidsomstandigheden in combinatie met de bescherming van het milieu in de landen waarin we actief zijn.

Dit is de reden waarom Tapis Petit niet met iedereen samenwerkt. Ze werken alleen samen met gecertificeerde fabrikanten die ook zorg dragen voor mens en planeet. Al de fabrikanten maken zich grote zorgen over hun werknemers. Tapis Petit voorkomt de aanwezigheid van elke component van kinderarbeid, ze bieden eerlijke en gelijke lonen aan mannelijke en vrouwelijke personeelsleden, ze voldoen aan de normen voor een veilige werkomgeving en ze ondersteunen de arbeiders om zichzelf en hun gezinsleden op te leiden. Het verfproces voor de garens wordt ‘in-house’ (en dus gecontroleerd) uitgevoerd met behulp van de meest geavanceerde apparatuur en milieuvriendelijke ingrediënten. De kleurstoffen die bij de productie worden gebruikt, zijn milieuvriendelijk en veilig voor de mens. Tapis Petit vinden het belangrijk om een ​​sterke relatie op te bouwen met hun fabrikanten.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten